Oyku3005 Pekmez zaten kansızım ilaç kullanmıyorum bari pekmez yiyim dedim eşimde bak bakim zararlımı dedi içime kuşku düşürdü. Siz yiyormusunuz 😊
Renginveannesi_ Oyku3005 hergun olmazsada yemeye çalışıyorum, tahin pekmez karışımını daha çok seviyorum 🙈🥰
Gorkemm Oyku3005 doktorum bana yiyip içebileceğimi söyledi ama öyle sık değil bende hafta bir veya iki sefer akşamları içiyorum kahvaltıda az biraz da tahinli pekmez yiyorum
Iscn Oyku3005 yedim ama lütfen aşırı yemeyın kaçıncı haftada bilmiyorum bal yemiştim öyle bi şekerim düşmüştü ki bi anda anlatamam az az yiyin şütfen pekmezde bal da diğer şeyler de😂
Oyku3005 Anneoluyorummmm bende normalde yemiyordum dün canım cekti yedikçe yiyesi geliyor insanın 🤣 hanımefendiye beğendi herhalde yedim mi durmuyor sanki daha istiyormuş gibi🤣🤣
Mrvsmt2502 Oyku3005 içine limon sıkıp biraz sulandırıp içiyorum kan değerlerim normale döndü şükür hep düşüktü
Oyku3005 Mrvsmt2502 tahin pekmezden kastım bir yerde okumuştum 32 haftalıkken kalbi durmuş nasıl olmuşsa bilmiyorm
Nesrincente Oyku3005 pekmez neden zararlı olsun hatta yararlı sadece işlem gördüm çiğ ürünler sakıncalı maydanoz salam sosis sucuk tarzı
Renginveannesi_ Oyku3005 benimde öyle canım hep yiyecebilecegim kadar karistiyorum hergun bunu yapıyorum 🤲🏻💓💓
Villanelle Gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyorum. Bazen tokluk şekerim bile 80 gibi çıkıyor. O zamanlarda doğal pekmez yiyorum 2 kaşık. Ama doğal olduğundan emin olmak lazım, içinde mısır şurubu ve katkı maddeleri olmaması iyi olur
Iscn Oyku3005 ayy yok valla düştü bianda çok yediğim için vücut vazla insülin salgılayınca bir anda düşmüş
Mrvsmt2502 Oyku3005 tahin pekmezin sebep olduğunu sanmıyorum canım benim doktorlar öneriyor yemeyi bebeğe kilo aldırıyor ikiside