seymen
Ben hastaneye bile yattim antibiotik verdiler kanima dahil islemisti habire atesim scikiyordu sikma yapiyordu... antbiotik gec vakit iglesme sagladi cok sükür ameliyatdan kurtuldum. Ben emzikucuyla emziriyordum ve sürekli süt tikaniyordu ve oglum hasta oldugu icin üzüntüden evdeki camasir temizlik stressinden habire oldum.. ne zamankafam rahatti ve emzikucunu biraktim bir daha hic bir gün sislik olmadi. Eger sen emzikucu fln kullanmiyorsan yurt disindaki en iyi doktorlarin tavsiyesi...
dusha girmen sicak olsun ve gögüslerini masajla ellerinle ters bir sekilde yukardan gögüs ucun dogru tirnaklarla tarak gibi taraman bebeklerin yaptigi gibi...
bebegini emzirirken o tikanmis bölgeye masagge yapman ve hangi taraf dolysa önce o tarafi emzir.
Cocugun emdikden sonra halen doluysa sütünü pompala.
Ben bunlarin hepsini yapiyordum ama bu kitöe hic cüzülmedi ve ben bunu hergün 2 ay boyunca cektim.. hepde ateslenmdim haftada 2-3 defa ama her hafta kesin 2-3 defa hastaneye gitmisimdir böyle oldugumda. Birkerisindede zaten cok ilerlemisti dedigim gibi az kalsin ameliyat oluyordum...