Haticeyvz2123 Randevu bulamıyorum doktora gitmek için aile sağlık merkezinde yaptım 800 çıktı iyimidir acaba
snmhsnn Haticeyvz2123 geç döllenme de olabilir değerler herkeste farklılık gösteriyor 2 gün sonra tekrar baktır yükseliş varsa doktora gidebilirsin ama hayırlı olsun gebesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Beno Haticeyvz2123 benim on küsur gün geçtikten sonra 800lerdeydi betam panik yapma bulduğun ilk randevuya git 😁tebrik ederim
hll_clm Haticeyvz2123 2 gune bir kan verin 2 katina cikiyor mu kontrol edin. 6 7 haftalik olmadan cok da birsey yapilmiyor zaten hastahanede kalp atisina kadar tedirgin olmaniza hic gerek yok. Kan degerleri kontrolu yeterli
Haticeyvz2123 hll_clm çok teşekkür ederim o zaman bekliyeyim beta takibi yapayım inşlah yükselir sağlıklı bir şekilde
Merveberill Benimde 4 gün gecikme ile 827 çıkmıştı hayırlı olsun sorunsuz bir gebelik geçirirsiniz inşallah 🙏
Temmuzannesii28 Haticeyvz2123 kuzum hayırlı olsun hamilesin inşallah 😍 folik asite biran önce başla 😊