Gizem_zk asliifidann48 35+6 haftalığız bende de uyku yok hem bebeğim icerde vurup uyutmuyor hem mide yanmasından uyuyamiyorum bide doğum yaklaştıkça korku gerginlik başladı öyle yatağın içinde oturup esimin horlamalarini dinliyorum
Glsm_ asliifidann48 hamileliğimden öncede uyku problemim vardı, iyice arttı.34. Haftamdayım.parça parça uykularım.ama ılık süt içmek çok işe yarıyor
Sibel_3455 @asliifidann48 al bendende o kadar uyandım 3vuçukta 37 haftalığız bebeğim bir oynuyor bir hareketli uyumama fırsat vermiyor sağ tarafımı çoşturuyor. Yatağın içinde oturuyorum öyle, Allahtan ağrım sızım yok, siz neden uyuyamadınız?
asliifidann48 Sibel_3455 İnanki dalamıyorum anlamadım gündüz uyuyabiliyorum gece uykusunu özledim inanki
asliifidann48 Sibel_3455 Sorun da burda zaten bari son günler iyi uyuyabilseydik😅 sağlıkla gelsin bebiş 🌸
Oznur35 Şu saat oldu yatamıyorum doğru düzgün nefes alamıyorum batıyor kemiklerim belim sırtımın ağrısını söylemiyorum bile oturup ağlayasım geliyor 😔 bu Arada 34+5 im
Elifbrtnn Benim kız da aşırı hareketsiz diye uyuyamıyorum 🤦🏻♀️kontrole falan gidiyoruz bir sıkıntı yok ama bu hareketsizlik beni korkutuyor kilosu falan da çok değil ikinci hamileliğim. İlk kızım deliler gibi tepinirdi karnımda bunda tık yok.
Symaergn Glsm_ 😂ne tuvaletim izin veriyo uyumama 😂, ne de minik kızım izin veriyo. Gece başlıyo benim mesayim🥰 uykuyu unuttum
nurakseki Benimde uykular haram ağrım sızım oluyor midem yanıyor ve huzursuzluk oluyor uyuyamıyorum..