Gonulckmk Kızlar merhaba 17 haftalık hamileyim bebeğin hareketlerini hissetmemem normal mi yoksa doktora gitmelimiyim gün içinde bazen bi bölgeye toplanıyo ama hareketlerini hissetmiyorum
Nisa1710 Gonulckmk çok normal ve daha erken bence bir hafta sonra daha net hissedersen ama belli bir haftaya kadar böyle hareketli hareketszi olması çok normal
Gorkeminannesi Gonulckmk 18+6 bi haftadır bi kipirdanma var sanki ama böyle karnımda tamamen dolandigini hissetmeden emin olamicam sanirim üstelik benim de ikinci gebelik😅
Nisa1710 Gonulckmk bende hareket etmediğinde hareket hissedene kadar rahat bırakmıyorum 😀 annelik içgüdüsü sanırsm
Sedaa06_ Gorkeminannesi bende 18+3 oldum kasiklarimda tatlı tatlı bi gidiklanma oluyor ara ara onun haricinde hiç bişey yok. 3.gebeligim ilkte geç hissettim ikide çok erken farkettim kıpır kıpırdı ama bu sipayi halen anlayamıyorum 😀
Gonulckmk Gorkeminannesi 1. De sanki ilk gebelik yaşıyomuşum gibiyim doğum hariç hiç birşey hatırlamıyorum ilk gebeliğime dair hatırladığım tek şey suni sancılarım 😀
Cnsllll Bende 17 haftalığım elimi karnıma koymadığım sürece hissetmiyorum benim sağ kasığıma yakın ara ara elimi koyunca hissediyorum kıpırtıları