Nisa1710 Haftaya kadar bulantı yaşadım sonrasında rahattım ki 6. Aya girdim akşam yemeklerinden sonra yine bulantılar başladı
La_le Nisa1710 ben 10 haftadan sonra başladım kusmaya halen devam ediyor 6 ayima girdim miğde yanması ekşimesi kusmalar tam gaz devam
Imasleeper Nisa1710 evet geçen post paylaştım maalesef ben 1. Trimesterda ne yaşadıysam 3. de de aynı şeyleri misliyle yaşıyorum
Symylldz Nisa1710 Hiç bi zaman tam olarak bitmedi ki üzerine yanmalar uykusuz geceler ağrılar da eklendi 🤗
Aypoy92 Nisa1710 ben 29+2 yim . Hala kusuyorum 🤦🏼♀️ Özellikle kokular çok fena yapıyor beni . Özellikle sabahları çok kötü oluyorum
La_le Nisa1710 kız yeminle binayı inletiyorum kusarken zorlanıyorum daha sana gece yazdım ya 2 dk geçmedi kustum 😅😅 oda ilaç kullanmam ragmen
Nisa1710 Imasleeper gerçekten bu bulantılar hiç hafife alınacak gibi değil su içmek bile iç bulantısı yapuyor
Imasleeper Nisa1710 hiç sorma gerçekten bunaldım artık hele ağzımdaki o kötü tat yok mu ne yesem sanki dilimde ekşi kötü bi tat kalıyo, mideye oturan yiyecekler de cabası off bacım bi doğuraydık
Nisa1710 Symylldz çok fazla ayakta kalınca yorulunca başlayan kalçamdaki o ağrılar geceleri tuvalete giderken bile yürüyemiyorum
Symylldz Nisa1710 bir de bacağın oturduğun yerde kilitleniyor ağrıdan beline vuruyor ya onun acısını ben anlatamam napalım canları sağ olsun minişlerin ♥️