susu8 Merhaba çift yumurta ikizlerime cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 🥰 https://imgyukle.com/i/EhqTyQ
Asel2520 susu8 benimde bir kızım var 2 kız kız minnoşa hamileyim bizimkife çift yumurta ikizi tahminde bulunamadım Allah gönlünüze göre versin 😊
Nurdan11_ susu8 üstteki erkek alttaki kız gibi geldi bana öğrenince yaz lütfen 🥰 hayırlısıyla kucağına al inşallah canım. Bizde 2 hafta sonra öğreneceğiz cinsiyetlerini 😍
susu8 Bir_abla sağlıklı olsunlar da bi tanesi kız olsa keşke 🤲🏼 Bi oğlum da var evde 3 erkek 🤪 tam delirmelik 😂😂 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼
Bir_abla susu8 sağlıkla gelsinler alttaki 100 de 85 üstteki 100 de 70 diyim yani yanılam şhtimalşm ikisnde de var sağlık olsun ama öğrenince yazarsanzo çok sevinirm
susu8 Nurdan11_ 22sinde randevumuz var gözükürse inşallah 🥰 Sağlıkla kavuşalım🤲🏼 siz de öğrenince yazın 😍
caniminikizleri susu8 tek yumurta ikizlerim var ikiside erkek seninkinide erkeğe benzettim umarım Allah gönlünüze göre verir☺️
Nurdan11_ susu8 yaa çok sevindimmm🥰🥰🥰 bende öğleden sonra bugün gideceğim öğrenirsem hemen yazarım ❤️ 17 hafta olduk bugün 🥳