Mrvklc-3008 Kızlar 30hafta gümbür gümbür geldi sırtımdan belime değişik ağrılar sancılar vuruyor iki gündür kasık ağrılarım da başladı sizin ne gibi şikayetleriniz olmuştu 30. Haftada merak ettimm
kahvesever__ Mrvklc-3008 ellerim ayaklarım şişti baya uyuşuyor geceleri yatamıyorum yerimden kalamıyorum çok agrılarım oluyor
Sekerimmm Mrvklc-3008 bnde 32 haftalik oldum bir haftadır geceleri ara ara belden kasiktan agri giriyo adet sancisi gbi
Sevincakarsu Mrvklc-3008 bende 30+3 dediğin gibi bir haftadır belim kasiklarim ağrıyor dün doktora gittim sorun yokmuş dinlenecek sin dedi
melikeguneyozalp 31+4’den selamlar.🙋🏻♀️ Sırt ve bel ağrılarım oluyor zaman zaman, kasık ağrım yok çok şükür.😇
Mrvklc-3008 kahvesever__ benimde öyle ya şişlik başlamadı ama ağrılarım çok niyeyse 😢 uyuşma için magnezyum için diyorlar herhalde içiyor musunuz peki
Mrvklc-3008 Sekerimmm ayy aynı benimde öyle işte iki gündür neden oluyor acaba normal mi muayeneye de geçen hafta gittik herşey normal gözüküyordu 2 gündür bu adet sancısı gibi başladı🤷♀️
Mrvklc-3008 Sevincakarsu bende dinlenmeye aldım kendimi 2-3 gündür biraz yormuştum da bakalım inaşllah dinlenince geçer 🙏🏻
dmlkrcck Yalancı sancılar onlar kuzum benimde oluyor günde 1-2 defa 30ile40sn arası kasılmalar oluyor dimi
Mrvklc-3008 dmlkrcck ya işte kasılma gibi değil sancı bildiğin canım ya regl sancısı gibi geliyor kasıklarımda bi baskı oluyor geçiyor sabah bi oldu şimdi akşam bi daha