Uykusuzpanda Azrasebile 1800dü ilk dogumum adatıpta 🥴🥴🥴 şimdi dogumevinden randevu almaya calisiyorum randevu bulamiyom ya olaya bak
Kbraaz 111Sevde Sedat Umur’a gidiyorum . Medar ve Adatıp için 6.500 TL , bey hekim için 6.000 TL fiyat vermişlerdi.
Srhkmc 111Sevde Remzi Eren’e gidiyorum Medar, Adatıp, Beyhekim hepsiyle anlaşması varmış 5500₺ demişti 1 ay önce sorduğumda 🤔
Azrasebile Uykusuzpanda tam saat 15:55 de girmeye başlayın sürekli girip çıkın illa denk geliyor ben öyle yapıyorum 😀 devlet hastanesinde de takip de kalayım dedim sürekli 16:15 e kadar girip çıkıyorum ve illa 1 tane doktor denk geliyor 😀
Azrasebile Uykusuzpanda medarda 2020 de doğum yaptım 3000 di o zaman epidural almıştım 3500 e doğumum olmuştu şuan medarı çok merak ediyorum ne kadar olduğunu
Uykusuzpanda Azrasebile e ozaman 1 tane doktora sabit kalamiyorsunki cok sacma degilmi 🥲 her doktora ayri ayri derdini anlat off
Azrasebile Uykusuzpanda aynen maalesef ki zaten bi tahlilleri yaptırmak için gidiyorum diğer türlü ilknur hanım a gidiyorum ☺️
enakcs Azrasebile İlknur hanım yeni poliklinik açmış acaba oraya mı gidiyorsunuz? Bende ona gitmek istiyorum da yazdığınız ücretler kendi polikliniği için mi ☺️
Azrasebile enakcs evet kliniğine gidiyorum 3 ay önce vermişlerdi o fiyatı muane ücreti de hala ilk gittiğim fiyat artış olmadı ☺️