Sumeyyeerdem PEr genel olarak oluyor ama sürekli değil canım arada sırada ilk yapıldığı sıralarda çok oluyordu ama
Boncugummmm PEr ilk zamanlar oluyor canım korkma ama gttginde doktoruna bahset bnmde cok olurdu bnde enfeksyonda vardı ama
PEr Sumeyyeerdem 17 gün olalı dikiş Atalı böyle baya batma oluyor beni korkuttu iki gündür biraz fazla hissediyorum
Nezii PEr Bende aynı şikayetle gitmiştim bir doktorum mantardan olabileceğini söyledi diğeride dikiş ipini uzun bırakıyoruz arada olur dedi.
Gly37 PEr bende ayni sorudan sormustum buraya 18haftalik oldums serklaj cok batma hissim vardi 10gun gecti kayboldu hepsi senindeoyle olur insallah
PEr Boncugummmm ben zaten ameliyat sırasında enfeksiyon kapmistim doktor ilaç verdi dahada gitmedim bilmiyorum geçmiş geçmemiş mi
Ceylankosova Nezii canim benm dikis atilali 10 gun oldu pedime leke gelmiyo 4 gundur .. bugun silince cok hafif belli belirsiz bi pembemsi leke geldi fitilde kullaniyorum o eriyip biriktikcede oluyo heralde yoksa normal mi 10 gun icin
Nezii Ceylankosova Bence normaldir ilk 10gün ama yinede sonraki kontrolünde doktoruna söyle dikişe bakar seninde için rahat eder