SimayeceninAnnesi Eğer istanbulda otursaydım asla devlette doğurmazdım buna eminim çünki doğma büyüme istanbulluyum suan evlılıkten eskişehire yerleştim ama burdaki şehir hastanesi şehirdeki bütün özelleri geçer bence yani birde gerçek devlet hastanesini bildiğim için istanbuldan burası bana özel geliyor 😂😂😂 doktorumuda çok sevdim ilk gebeliğimde özele gitmiştim hiç devlete gitmemiştim burda istnbul gibi sanıyordum ama çok kötü şeyler yaşadım özelde o yuzden şehiri denedim bence hastane şehir doktor hemşire bile farkediyor her konuda insan olmak çok önemli ilk gebeliğim düşükle gerçekleşti hep söylüyorum o anlarım keşke o hastanede o kadın doktorla gerçekleşmeseydi
Birprensesannesii Rabis277 bende devlette yaptım 35. Haftada tahinimiz çıktı hiç bilmediğimiz memleket maalesef iğrençti 35 kadar özel hastaneye gidip oradaki ilgi alakadan sonra şehir hastanesine gitmek attan inip eşeğe binmek gibiydi herşeye kızıyorlardi bişey sorsak ters cevaplar bidaha adım atmadım zaten
Withbaby Ben devlete gidiyorum başından beri memnunumda sadece çok kalabalık oluyor doktorum ilgili he dakikalarca oturup aklımdakileri soramıyorum orası ayrı ama tahlil sonuçları ve bebeğimin gelişimi iyi olduğu sürece sıkıntı yok ☺️ Özele o kadar para vermek istemedim
MeyraRana Rabis277 yani cnm gerek yok yani özelde farklı bi acı çekmiyorsun yada özeldeki doktor sana ii davranıyor diye bişide yok özelin avantajı hastanede eşinin kalabilmesi devletteki tek sıkıntı bu her hastanenin ii doktoru yada kötü doktoru var bu şans meselesi bide devlet hani seni sezeryana zorunlu kılmıyor çocuk makat gelişse normalde alıyor bak ben Ümraniye araştırmaya gidiyorum çok memnunum yani yenidoğan ünitesi bile temiz odalarıda öyle sabah öğle akşam temizleniyor yemeklerin saatinde geliyor ben 20 haftamda 11 gün yattım hani evimde gibi hissettim o kadar sıcakkanlı lardı oraya vereceğin parayı çocuğuna kendine evine harcarsın. Biz insanlarda şu sıkıntı var örnek ben Bi hastanede kötü doğum serüveni geçirdim dimi bütün hastaneyi aynı keseye koyuyorum ve herkesi o kötü bu kötü diyorum misal ama öyle değil bi doktorun davranışı yüzünden hiçbir hastane kötülenmez özelde de aynı malzemeler kullanılıyor devlette de fark yok bence denilenlere kulak asmayın normal mesela devlete gittim fenalaştm acildeki doktor bana güzelce iza etti senin iyiliğin için diyorum hastanemizde şuan kan bankamızda kan yok dedi küvezimiz yok dedi bebeğini küveze alsak başka hastaneye sevk gerekiyor sen burda bebeğin Orda gerek yok dedi kendi hastane ne kendi doktoruna git hani en sağlıklısı dedi beni Orda süründürebilirdi hani doğuma alıp rezalet yaşattırabilirdi yaşatmadı.
Mahidee MeyraRana bende Ümraniye devlet ve Zeynep kamile kontörlerime gidiyorum Ümraniye devlettin kadın doğumu yeni diye orada düşünüyorum doğumu sadece aşırı kalabalık
Rabis277 Ozgrwili hangi hastaneye alamadiniz lekenmeniz ciddi bişey olduğunu düşünüyosaniz acile gidince hemen bakarlar aslında
Ozgrwili Rabis277 cok minik minik ti iki gun surdu ozele gittim .hastaneyi soylemiycem çünki 50 doktor var her biri ayri vicdana sahiptir eminim
sdadcr Rabis277 Benim ablam, arkadaşın tanıdığı devlette doğum yaptı. O kadar güzel ilgilenmişler ki bende özelde yapmıştım aynı tavırlar değişen bir şey olmadı. Şimdi 2.doğum olacak devlete gidiyorum ve çok memnunum doktorumdan, sekreterlerden
gulsah_12 miniktirtilim ya bılmıyorum gerçekden iki kuzenim gitti hiç memnun kalmadılar yengemde orda sprıal taktırmıştı orda artık ne olduysa rahım içinemi girmiş ne olmuş iki gündür ölümden döndü amelıyatla aldılar spriali gercekden bazen ıyı doktorlar denk gelsede bazılarıda kötü olabiliyor bende 15. Haftadayım daha ve şuandan başladım acaba nereye gıtsem dıe çok kararsızım
Ardennnnmomss Rabis277 ben ilk çocuğumu devlette yaptım ikincisinide devlette ve aynı doktorda yapıcam
gulsah_12 Rabis277 evet zeynp kamil çok iyi de düşünüyorum bende kartalda kürtaj dabile uyuşturmadan canlı yapıyolar ama zeynp kamılde kürtaj oldum çok şükür hiç bişe hissetmedim bile burda biri yazmıştı kötü die ama daha çok memnun kalan var gibi
Nihanus Rabis277 ben doğurdum bu sabah bir kaç kişilik odalarda kalıyorlar özel oda tutacaksanız asarsınız tabiki
Rabis277 Nihanus Bu sabah mi doğum yaptığınız hayırlı olsun öncelikle 🙂 şuan hastanedesiniz sanırım özel oda tutuluyor mu bilginiz var mı hemşireler biliyodur rica etsem sorma şansınız var mı ben hastaneyi arıyorum cevap veren bile yok
Rabis277 Nihanus yani özel oda veriliyor mu onu bile öğreneemedim eğer verilmiyosa iki kişiyle kaldığımda kendi tarafımı süslememe izin verirler mi acaba
Rabis277 Ozgrwili acilde kanamam ağrım var dediiginizde muayene etmicek bı doktor yoktur bence siz kötü birine denk geldiniz sanırım
Nihanus Rabis277 çoklu kalınan odalarda kalacaksanız diğer annelerle anlaşırsanız takarsınız zaten tek kişilik oda tutacaksanız asabilirsiniz
MeyraRana Mahidee Zeynep kamile hayatta gitmem tomarla para versinler yine gitmem tansiyonum yüksekti rahatsızdım hani hiçbirşekilde bakılmadı acildeki hemşirenin hatta bizim yapabilceğimiz bişi yok diyip postalamıştı eşim ondan sonra önünden geçmek bile yasak dedi benle beraber 8 9 kişiylede ilgilenmediler aynısını yaptılar Ümraniyeye gittim hani benim ve bebeğim için çok uğraştılar. Şuan çok şükür herşey yolunda ve doğumumu Orda yapcam Zeynep Kamil eskiden çok ii bi hastaneydi yalan yok ama şu pandemi yi fırsat bilip kötü davranan çok var.