Melisakplnn Bussyldrm duphastonu doktor bana adet olim diye veriyordu yada gebe kalırsam tutunsun diye düşük ilacı progestan çok iyi doktoruna danış bence
3babymom Bussyldrm ben kullandım canm daha bu hafta bitti kutu Düşük tehlikesi vardi Dr verdi zararı olmaz mı dedim hayiiir tam tersi bebek daha iyi tutunsun diye dedi hiç zararı yok dedi
ZeynAz45 Bussyldrm benimde düşük riskim vardı 4 haftalık ta şuan 7+3 haftalık ve progeston kullanıyorum çokta iyi
Melisakplnn Bussyldrm ya doktoruna danış yada doktorunu değiş bence düşük önleyici daha kuvvetli ilaç verebılır
Bussyldrm 3babymom sende herhangi bir sıkıntı yarattımı bebeğin nasıl peki birde yan etki yaptımı canım
Bussyldrm 3babymom yoruma bazı arkadaşlar adet söktürücü falan yazmış ya kanaman oldumu hiç allah korusun
AysegulAloluAcikgoz Benim lekelenmelerim oldugu icin 11. Haftaya kadar doktorum kullanmami istemisti bebek tutusun diye zaten 10. Haftalarda lekelenmelerim bitmisti.
Yldzmc- Bende kullandım canım lekelenmelerim oluyodu öncedende düşüklerim olduğu için vermişti doktorum korkma kullanabilirsin. gayet iyiyiz şuanda mesela bi sıkıntı olmadı ☺️
Bussyldrm Yldzmc- çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ilacın herhangi bir yan etkisini gördünüz mü 🙏
Irem_23 Bussyldrm canım ben kullandım hiç bi sıkıntı olmaz benm kahverengi ile karışık kırmızı akıntım oluyordu duphaston verdi doktor hemen kesti bu ilaç
Bussyldrm Irem_23 ay çok teşekkür ederim rahatladım resmen sizin yan etkiniz oldumu ilacı kullandıktan sonra