CerenArslan1 Aysetopall merak ettim bende bilgili anneler yazar şimdi 38+3 deyim bakalım nasıl birşey Allahim kolaylık versin
Meowduman Aysetopall korkutmak istemem ama belimi ikiye yardılar ortadan ikiye böldüler sopalarla vurdular😂😂😂
OsmanEge_12 Aysetopall hemşirelerin ellerini ısırtıcak kadar zor bi sancı dün doğum yaptım da o yüzden 38+2 de doğdu
Gurbetkusu_43 Aysetopall Eğer kendi sancınsa ilk başlarda adet sancısı gibi başlıyor daha sonra kasıklarda baskı oluyor ishal sancısı gibi oluyor daha sonra da doz doz artıyor. Yani birden vurmuyor. Sadece sancının doruk noktasında karnın çatlayacak gibi hissediyorsun oda zaten doğumun artık yavaş yavaş başladığını anlıyorsunuz. Öyle filmlerdeki dizilerdeki gibi “aa sancım tuttu doğuruyorum galiba” demiyorsun 😅 korkacak birşey yok bence. Adetiniz sancılı geçiyorsa o ilk bir iki hatta 3 saat pek zorlanmazsınız. Ama suni sancıyı bilmiyorum 🤭 benim kendi sancım geldiği için çok şükür suniye gerek kalmadı.
Tubisss-im Canım arada bi kasılmalar oluyo ya nefes kesicek kadar o kasılmaların çok sıklıkla oldugunu düşün 3 yıl geçti o anı yaşayalı ama tek hatırladıgım bu ☺️
Meowduman G-A-M-Z-E herkeste aynı değil tabiki benim belden vurdu, arkadaşımın karnı ve kasıkları kimilerine de çok çok şiddetli gelmiyor ama benide doğum değil sancı zorladı. Allah hepimize yardım etsin, hepsi gelip geçiyor 💮
Meowduman Gurbetkusu_43 benim suyum gelince direkt belden vurmaya başladı ama çok hafifti dediğiniz gibi zamanla şiddetlendi. Adet sancısı gibi olmadı mesela
Gurbetkusu_43 Meowduman Aynen Allah kolaylığını veriyor işte. Birden çok şiddetli vursa doğuma kadar o sancıyla anne ölür ölmezse de doğuma tövbe eder 😃 ama çok şükür ki rabbim bunun da kolaylığını vermiş.
Meowduman Gurbetkusu_43 ya bı de şeyi merak ediyorum suyum gelmeden bir hafta önce karnım agrimisti kasılmıştı hastaneye gittim 3 cm acilmam olmuş, acaba suyum gelmeseydi benimde sancılarım nasıl olurdu karnım mi agrirdi😂 bence su gelmesi en son nokta asıl sancıların başladığı yer bu ikinci gebeliğim bunda dua ediyorum suyumu en son patlatsinlar diye 😂
Gurbetkusu_43 Meowduman Benim ki doğum anında patladı 😅 ay o ses çok hoşuma gitmişti pıtt diye 😅😂 o durumda suni mi verilmişti sana?
Meowduman Gurbetkusu_43 o sesi duydum ben evdeyken😂 bütün acilmam kendi sancımla oldu yalnız doğumda ıkınma hissi gelsin diye biraz suni takmislardi diye hatırlıyorum ama o da karnımı ağrıttı sonra kapatın şunu dedim😂😂😂
RedFlower Meowduman ay evet o neydi öyle yaa belden vurma ki ne belden vurma 😀kzmıydı senin benimki kızdı. Kızın sancısı çok yakar derler
Gurbetkusu_43 Meowduman Ee duymuşsun ya işte kız 😃 ha doğumda ha evde fark etmez. Ama inşallah bu sefer doğumda olur o su olayı. Suniyi hiç bilmiyorum ama ablam ondan çok korkuyor suni lafını duyunca kedi gibi tüyleri diken diken olurdu 😃😅 yazık ay kıyamam benim ablama♥️