Eymeninannesii217 Arkadaşlar bebegim nisanin ortalarında dogacak sizce nasil kiyafetler almaliyim aslinda ben ikinci bebegim oldugu icin genelde 3 6 almak istiyordum ama yazın sizce nasil giydiricem cocugu neler almalıyım
Moonlightttt Eymeninannesii217 merhaba benimde Nisan ayının ortası ilk cocugum benşm de kafam karışık olduğu icin herşeyden aldım , havalar düzensiz olunca birde ilk cocuk heyecanıyla bol bol kısa kollu uzun kollu tuluma yöneldim ben 🙂🌼🐥sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😘
B8use Eymeninannesii217 Nisan ayının ilk haftası benim doğumum standart hepsi uzun kollu aldım Mayıs Haziran temmuz için de 3-6 ay ve ,2-4 ay yazlık aldım sadece Nisan sonuna kadar uzun kollu giyer ki Mayıs ayı farzedelim soğuk oldu zaten 0-3 ay yenidoğanlarin hepsi olur . Yani yaz için 2-4 ay ya da 3-6 Alin
290392 Eymeninannesii217 0-3 aylık kısa kol ve uzun kol zıbınlar. Penye tulumlardan. Çok kalın şeyler almaya gerek yok bence. 3-6 aylıkları da haziranda yazın alıcak bende.
Gamze1351 Bnde nisanin sonlarına doğum yapicam 3.4 ay kısa kollu uzun kollu tulumlardan aldım yazın onları giydircem Mayıs sonu Haziran gibi sıcak oluo zaten 3.6 kısa alabilirsiniz uzun alabilirsiniz sağlıkla alın ins kucağıniza 🤲
Glsm_ Eymeninannesii217 bizimde nisan doğum nasipse..açıkçası nisan soğuk oluyor hele Yenidoğanlar için zaten soğuk.mayısın başları filan serin olur.ben uzun kollu aldım hep
Nihanus Eymeninannesii217 23 aylık oğlum şuan 2020 nisan doğumlu :) ilk yenidoğan ve 0-3 leri zaten mecbur alacaksınız onlar 2. Bebekmiş sizinde bilirsiniz fırt diye küçülüyorlar 🤣 izmirde olmamıza rağmen biz hazirana kadar kombi yakmıştık 3. Aydan sonra 3-6 aylıkları ince ve kısa kol ağırlıklı tercih edebilirsiniz ancak ince olan penye benzeri pijamaları alın uzun veya tulumları gece gene giydiriliyor çünkü ister istemez