Marymery49 Hastaneye gittim ama sancılarım yeterli ve düzensiz olduğu söylendi gönderildim ama ben sancidan duramıyorum yalancı sancılar çektim ama bu yalancı sancı gibi durmuyor napsamda geçmiyor nefesin kesiliyor siklasinca gel dedi hemşire 😖😖😖
linsmea Marymery49 canım doktorunla iletişime geçmen mümkün değil mi yada başka bi hastaneye mi gitsen
Asillll16 Marymery49 Rabbim kolaylaştırsın insallah 🤲🤲 Biran önce düzene binerde doğurursun insallah. 🤲🤲🤲
Marymery49 Ebrudefne_ hastane yakın ve ikinci doğumum evde sancı sıklığına bakıyorum siklasinca gidicem yatış vermiyor zaten düzensiz diye
Emedko Marymery49 ay iyi hastane yakınsa hemen gidersin . Uzaksa diye tedirgin oldum . Hayırlısı ile kucağına al evladını inşallah ❤😊
Marymery49 Ebrudefne_ sguat pilates topu ile rahatlamaya çalışıyorum sicak duş da deniyecme bakalım teşekkürler ☺️
edis22 Marymery49 bacim dogiyorsun artik vakit gelmis 40 haftasin masallah. Bi zahmet sancin olsun 🤭 saglikla kucagina al🤲🏻
Marymery49 edis22 😂 sağol canım benim sancılarım hala düzenli değil 5 10 dk bir vuruyor bekliyorum sabaha kadar burdayım
Marymery49 Papatyam12345 evet canım Sabah doğru doğurdum şimdi yanımda uyuyur inşallah sağlıkcakla alırsınız sizde
edis22 Marymery49 vaaaaaay bin kere masallah 🙊🥳rabbim anali babali buyutsun. Amin canim insallah darisi bize🤲🏻😇