Betulpoyraz Kizlar merhaba Zubeyde hanımda detayliya giren var mı? Randevu aldım ne kadar sürüyor ilgililer mı cinsiyet söylüyorlar mı? Tecrubelerinizden faydalanabilirim😊 bu arada 20 haftaya verdiler randevuyu normal mi🌸🤷♀️
OsmanEge_12 Betulpoyraz ben girdim 5 DKK bile sürmedi cinsiyeti öncesinde muyane eden doktor söylüyor detaylı yapan doktor hiçbirşey söylemiyor bu arda ben dün doğum yaptım ben yaptırdığımda başıma bunlar gelmişti ama
Ceylin680 Betulpoyraz içeri girince monitörü arkanda birakcak şekilde uzaniyorsun.bir kac ölçüyü yanındaki bayana yazdiriyor.sonra sana bir çıktı veriyorlar.o ciktida herşey yazıyor .bir kaç DKK sürüyor.hastanede cinsiyet söylenmesi yasak ben ilk kızimda özelde öğrendim cinsiyet.bunda gitmedim özele merak etmiyorum.ama devlet biliyorsun çokta ilgi beklenecek yer deil.genelde oldu bitti
Semanuryvz Betulpoyraz imkanınız varsa kaçarak uzaklaşın orada bu kadar acımasızın bir arada olduğu başka hastane bilmiyorum ben. Rezil etmişlerdi beni kanamam var diye gittiğimde
Betulpoyraz OsmanEge_12 peki sonuç kağıdı felan mı veriyorlar doktor mu söylüyor ayrıntıları. Çünkü doktor cinsiyet söylemedi muayeneler de o hastanede 5 dk 🤷♀️
Betulpoyraz Semanuryvz randevuyu almış bulundum gidiyim tekrar özele gidicez gibi gözüküyor teşekkür ederim 🌸
minigimankara6- Allahım hiç bir gebeyi oraya düşürmesin 🤲🏻 Diş icin gitmiştim yaşadığım olaydan sonra iltihap olan diş etlerimemi üzüleyim kalp krizi geçirtecek derece yaşadığım acıyı allaha havale ettim pis biyer