Semra007 Adetten bir hafta önce yaptığım erken gebelik testinde 5 dk içinde belli belirsiz bişey vardı ama sonra çizgi biraz daha belirginleşmiş.ama 5 dk yı geçmişti.sonradan çizgi çıkıp gebe olduğunu öğrenen var mı acaba.böyle bir ihtimal olabilir mi ki
Patito__ Semra007 ilk bes dkkda cikip sonra koyulastiysa ihtimal var bence ama erken gebelik testleri yanlista sonuc verebliorms testi atabildenz daha ii anlardik belki
Semra007 Srdm bu kadar erken vermeyeyim dedim canm ya.aslında testte yapmayacaktım adetin geçmesini beklicektim stres olmayaym diye.dayanamadım yine.adetim 17 mart.daha önce de düşük yapınca bekleyeym stres yapmayayım dedim ama illaki oluyormuş stres
Patito__ Semra007 https://imgyukle.com/ adresine giriyoruz. Yükleme yaptıktan sonra sonu .jpg ile biten linki kopyalayarak fotoğraflarınızı yayınlayabilirsiniz.
berilzumrut511 Semra007 bence var ben o kadar test yaptım hamile değilken kolay kolay böyle çıkmıyo ikinci çizgi kız bence kesin var
Berensmoms19 Semra007 benimde ilk böyle çıkmıştı sabahki ilk idrarımla tekrar yaptığımda tamamen iki çizgi görmüştüm
Semra007 berilzumrut511 ya inşallah vardır.bekleyince böyle çıktığı için acaba yanlış olabilir mi dedim.tek çizgi olunca ilk başta daha sonra çift çizgi olabliyomu ki acaba negatifse bile.
Alparslannannesi berilzumrut511 canım sen iyi misin tabiki de var aleni anne ben burdayım diyor negatif olsa asla sonradan böyle cizgi çıkmaz
berilzumrut511 Semra007 ya herşey olabiliyor tabi ki bazen direk kıpkırmızı çıkıyo test yanlış oluyo ama aldığınız test iyi bi test ve iyi düşün iyi olsun var var 😍
Semra007 minipanda yumurtlama günümü geçen perşembe günü gösteriyodu ama ilişki olmadı o gün ondan 2 gün önce olmuştu.yani geçen hafta salı oldu