Beriliko 3 haftadir ölücek gibi olup sürünen bir hamişim. 3 hafta once doktorum magnezyum verdi oda alerji yapti kusmaktan suratim morarti ve suratimda 2 surat daha olustu onun yani sira goz damarim catladi 3 haftadir sol gozume kan oturdu gecmiyor kasilmalarim karin agrilarim gun gectikce artiyodu dun sabah karin agrisiyla uyandim aksama dogru fenalastim ki sancilarim yatirmiyodu ne yatabildim ne kalkabildim cok kotuydu serum takildi sivi verildi damardan kan alindi tahlil falan yapildi bebegim hareketsizdi serum bitince agrim biticek sandim ama nerdee daha da kotu oldum enfeksiyon kapmisim normalde 6 olmasi gereken deger 23 cikti hemen kendi doktoruma gittim bugun bebegim yine hareketsizdi doktoruma vurmak istedigimi soyledim oda tamam ama yavas sars dedi biraz vurduktan sonra hareket etti kalp atisi cok hizliydi ve isin garibi normalde 14 haftalik hamileyim hesaplamaya gore bebegimin kafasi 15 hafta gobegi 16 hafta cikiyo kocaman gobusu var masallah bi sıkıntimiz yok ama kizim ben sancilandikca korkmus oda buzulmus duruyodu gercekten su 3 haftam cok kotu gecti hersey bitti derken guzel kizim dusuk tehlikesi yasadigim haftada rahim duvarina tutunup kanamanin bitmesini beklemis ve bittikten sonra iceriyi yenilemis dualarinizi eksik etmeyin hala agrilarim var ve gecmek bilmiyo 😞