Burcusenkoc Bebeğin kanala girdiğini anlayabilirmiyiz baya aşağı da hissediyorum hareketlerini bana mı öyle geldi bilmiyorum ama başka belirtisi de oluyor mu 34+1 deyim bu arada
Sgnn Burcusenkoc bende az önce aynısını sordum canım. Bende 34+4 oldum bu haftalarda böyle hissediliyor herhalde. Sende ne şikayetler var
seym4 Burcusenkoc Sgnn bende sordum ama cevap gelmedi hiç. 35+4 düz bizde aynı durumu yaşıyorum. Kanala iniyo sanki bi kabarma bi şişme hissediyorum sonra fısss. Geceleri dönerken ve bacağımı kaldırınca vajinamda ağırlık ağrı oluyo. Ara ara sancı oluyo ama ard arda değil bakalım ne zaman gelecek. Allah kolay doğum nasip etsin cümlemize.
Yigitahmed Burcusenkoc aşağıda baskı oluyor çok zorlamıyorsun yürümekte hıçkırdigi zaman aşağıda atıyor. Ama yine pozisyon değiştirebiliyor bebek. Benim 34 te kanala yerleşmişti. 37 de tekrar makat oldu. 3 gündür hissediyorum tekrar kanala indi. Yine baskı başladı ve aşağıda hıçkırıp duruyor. 😊
Burcusenkoc Sgnn sanki öncekinden aşağı da hissediyor gibiyim kendim de çok anlayamadım akıntı da var biraz ayaklarını yukarda hissediyorum sıkıntı yok. hafif ağrı gibi de sanki arada oluyor ikilem de kaldım 😌🥺
Sgnn Burcusenkoc bende aynı şekildeyim canım dün biraz yürüdüğümde belime ağrı girmeye başladı normalde 8-9 bin adım atarım öyle birşey olmaz
Sgnn Burcusenkoc dün gittim. Doktor birşey demedi. Sadece rahim yolu kanalıydı sanırım kısalmaya başlamış dedi
Burcusenkoc Yigitahmed evet bende hıçkırıkları aşağıda pıt pıt hissediyorum korkuyorum inşallah 36-37 den önce gelmez 🥺
Tugba-A Bir ara çok rahatlamıştım aşağıdaydi ve üst kısımda bastığımda cokuyordu boşluktu mide yanmam tekrar başladı ve ayakları sanırım midemin orda hissediyorum 37+3 teyiz
Yigitahmed Burcusenkoc doğuma saatler kalaya kdr pozisyon değiştiriyor bebisler. Doktorda söyledi bana bunu ztn son kontrolumde. Eşi aşağıda değilse değişiyor
Tugba-A Bir ara çok rahatlamıştım aşağıdaydi ve üst kısımda bastığımda cokuyordu boşluktu mide yanmam tekrar başladı ve ayakları sanırım midemin orda hissediyorum 37+3 teyiz