Burciko Merhaba kızlar gebeligin 6. Ayindan itibaren kasılması olan varminboyle bir anda geliyor karnin taş kesiyor geciyor. Simdide bugun oldu sag kasikta cekme bicak batmasi gibi agri giriyor. Suan 27 haftaligim bunlari yaşayan varmi acaba ?
ZEYNEP2025 Burciko Gayet normal ben dogum yapali 1 ay oldu doguma kadar suruyor panik yapacak bir durum degil yani .
badeninannesiii Burciko benim 13. Haftada başladı suan 17. Haftadayım. Dün doktora gittim normalde sonlara doğru bu ağrıların başladığını ve normal olduğunu söyledi. İlaç verdi.
Geceler Burciko normal değil ben çalşıyrdm ondan kasılmalar vardı benek zaten aşağıdysı muayeneye gittim kasılmalarım durdurdular serumla Protestanla yoksa doğacakdı doktoruna de nst galan bağlansın anca rahatladm şimdi kasılmalarım İçin adalat crono diye de bi ilaç verdi iyiyiz şimdi ihmal etme
Seyma_ck Burciko bende de oluyor 30+3 üm.Hatta happy mom da bile bu haftalarda olabileceği yazıyordu yalancı kasılma deniyor ama kısa sürmesi lazım tabi.Doktorunuzu bilgilendirin muayenede o daha iyi açıklar.