Hamidehamide Depend alıcam kıyafetlerde l giyiyordum alınan kilolar göbek falan şuan beden xl olmuştur sizce depend i kaç beden almalıyım xl ideal mi kullananlar bilgi verebilir mi.Esneme falan yapıp büyük gelme ihtimali olan bi ürün mü
Gebehanim Hamidehamide ben hamile olmadan önce 48 kiloydum s beden giyiyordum Şuan 65 kiloyum 32 haftaligim L beden aldım ve boyutu gayet iyiydi zaten güzel saran bı esneme payı var kendi bedenimden 2 beden büyük almış oldum sizde öyle yapın bence tabi kiloyu nereden nasıl aldığınızda önemli ben basenlerimden kalçalarımdan çok aldım bu yüzden bedenim bu kadar değişti XL tam olur bence şuan size
pusatmom35 Hlt-seyma21 bende almayı düşünüyorum ama 72 kiloyum şuan doğuma 75 -80 kilo olurum belki. M beden küçük gelmez mi acaba ben xl bile almayı düşündüm 😂
Gebehanim Hamidehamide 48 dim 32. Hafta 65 kiloyum L aldım baya iyi oldu zaten esnek bı yapısı var tam bedenini almak iyi değil 80, 85 kilo birisi kesinlikle XL almalı bende geçen hafta sonu aldım tam istediğim gibi depend bedeni ne tam oluyo ne de büyük
Hlt-seyma21 Hamidehamide gelmiyor canım tam oturuyor 85 kg m bedene zaten tam oturup sarması lazım kanama İçin kullanıyoruz sonuçta, büyük alırsan kullanamazsın rahat.
Hlt-seyma21 Hamidehamide vallahi gelmiyor oturması gerek ped gibi sonuçta o sebebiyle 85 kg kadar m 85 sonrası L. Yine de siz bilirsiniz bilgi paylaştım sadece ❤️
Hamidehamide Melisagncm Bende şuan tam 90 kiloyum xl düşünmüştüm bende esneyen bir ürün demekki ucuz da değil hani aman neyse diyip kenara koymaya almışken tam alayım ki sıkıntı olmasın
Yelizzzz34_ Ya ben 85 kiloyum doğuma kadar hadi 90 olayım, xl aldım çok mu büyük gelir yanlış mı yaptım 👀
mommyciks 77 kiloyum bir ayım var doğuma . Basenlerim ve popom çok genişledi hamilelikte XL aldım bu hafta . Çok yorum okudum buyukte olsa bedeni sariyormus
Melisagncm Hamidehamide yani bölgesel kilo da önemli benim basenim ve popo kısmımda var yani denedim gayet güzel sardı
Cansugamze_ Tugbadmr istersen bi tane de l beden al ya da değiştirme imkanın varsa değiştir ama m beden de dar değildir o kadar zaten açılıyo giydikçe
pusatmom35 Hamidehamide biri yazmış 115 kilo ile xl aldım biri yazmis 65 kilo ile xl aldım tam oldu 😂 nasıl oluyo bu kafam karıştı valla
Ebru-009 34-42 arasi s 42 bedene kadar m 42-50 arası l 50nin üstü xl. Üzerinde l beden 105cm-120cm arasında yazıyor. Ben l sipariş etmiştim. Xl getirmiş market l ile degistirttim.
Gebehanim pusatmom35 o 65 kilo XL alan basen ve kalçadan çok kilo almıştie ondan ben şuan 65 kiloyum bende basen ve kalça kardan aldım sadece ve normalde s giyerdim L aldım ne büyük geldi nede tam bedenim oldu gayet ideal oldu rahatsiz etmez
Cansugamze_ Ya dependin bedenleri bnce aynı giydikçe açılıyo bn aslında m alcaktım ama bulamadım xl almıştım oldu hem rahat ettim karnımı falan sıkmadı da