La_Liberte Bejna65- ayy Melin ne demek acaba. Melina’yı biliyorum Rumca bal demekmiş çok sevmiştim. Ama biz Kürtçe istiyoruz inşallah 🙈 iRengin ismi çok güzel. Bejna da çok güzel. ❤️
Crcs La_Liberte ona soruyorum burada post görünce biraz çeviriyor sonra bilmiyorum diyor sıkılıyor herhalde “bu ne? bu ne demek?” diyip duruyorum 🤭
2cucukanasi La_Liberte kaçıncı haftadasın bence de mecbur kalınca senin istediğini kabul eder 😄 kız simar beğenilmez zaten yılan gölgesi ne demek çocuğa 😂😂
La_Liberte 2cucukanasi benim 9+6 eşim daha cinsiyeti öğrenmeye çok var 😅 aynen mecbur kalınca içlerinden birini kabul eder 😅 sağlıkla bir an önce geçsin de şu 7 ay ☺️ Ayyy yılaaannn 😅
La_Liberte Imran4916 çok güzel isimler hepsi ama çok fazla var burada 🥰 biz daha az bulunan bir isim istedik inşallah buluruz 🙏🏻
Gokceelisaelyaa La_Liberte havin,zerya,zana,hevjin,lisa,navin,ronas,rojen Rozerin,şilan,ruşa annem kürt aklıma gelen bunlar 😊
2cucukanasi La_Liberte ay daha minnaakk 😍 allah kolaylık versin bir solukta geçer inşallah canım 💁🏻♀️🌺