Gurbetkusu_43 Yasminxx Alakası yok. Benim karnım dikti kim görse emin misin kız olduğuna erkek karnı bu diyorlardı. Ama baya baya kızdı çok şükür 1 yaşına girecek kızım 😃 bu iç karın yapısıyla ve vücut yapısıyla alakalı canım.
2kizanasi Karnım ilkinde sivriydi kizim oldu ikinci yanlara doğruydu muhtemelen erkekti öğrenemeden kaybettim şuan 3. Kız karnım yine kocaman ve sivri
PrensS_annesi Yasminxx sivriyiz her goren erkek diyodu ama kız 🌸 bide bulantisi olan kızdır diye düşünülüyor valla oğlumda daha çok bulantım oluyo kusuyodum kızımda çok şükür rahatım 🥰
Zeynosunannesii Nurcin bende öyle aynı ilk yayvandi kız ikinci sivri oda kızmış pozisyonundan mi anlamadım makat geliş duruyo o yüzden mi sivri bilemedim 😁
eslemsi Yasminxx ilkinde kiz þgobegiydi tam. Bunda sivri herkes oglan dedi bnde oyle sandim ama kizmis
rkyycbnn Yasminxx Benşm üç hamileligimde karnım sivriydi sadece karnım cıktı üçüde erkekti su anda 12 haftalııgız bakalım daha tam belli deigl
Nurcin Zeynosunannesii benimkine makat geliş ilk günden beri… Alakası yok galiba yaaa karnın şekliyle 😅
3babymom Yasminxx iki oğlum var ikisinde de top gibi öndeydi ama yanlarim da doluydu kız bebek gibi duruyordu :)