Busra2365 canan-7 ben cerrahpaşa üniversite hastanesinde yaştırdım 345 tl idi özellere göre çok iyi fiyatı devlette bende randevu bulamadım bu hastaneyede mobil uygulamasını indirip ordan Gebe polikliniğine randevu alıyorsunuz Gittiğinizde danışma sizi yönlendiriyor
bebekveannesiii Elifelbb ay valla ben böyle postları okuyarak korka korka gitmiştim ama Perşembe günü yaptırdım bı bardak kola bile daha çok şekerli geldi bana bide benim tok yapıldı şeker yüklemesi tadı da elmalı soda gibiydi
[silindi] bebekveannesiii aç karnına yaptırın isterseniz😊 herşeyden korkarsanız yaptırmayın ondan korktum bundan korktum çocuk yaparken korkuyo musunuz? Bizde nelerden korkuyoruz ama mecburuz yok çatı muayenesinde bayılıyodum yok doğumda şöyle böyle oldu insanlar yaşadıklarını anlatıyor başlıkta da yazıyordu okumamayı tercih edebilirsiniz.
as2121 Elifelbb Ben içtikten yarım saat sonra kusmuştum. Doktorum kanımı vermemi söylemişti verdim bir sıkıntı olmadı.
Elifelbb as2121 ay herkes kustuktan sonra vermiş üzüldüm açıkçası benımde kan vermeye 10 dk kala kustum keşke verebılseydım kana geçmiştir belkide
bebekveannesiii Elifelbb aç karna olsaydım belki ben de kusardim zaten aç karna şekerli ne yersek yiyelim aynısı olur üzüldüm kusmana canım tekrar istedi mi😐🙄
as2121 Elifelbb Sağlık ocağındaki ebeye de sormuştum o da sorun olmaz yarım saatte kana geçmiştir zaten dedi. O yüzden rahatladım bu konuda. Keşke verseydiniz ama kimi doktorlar kabul etmiyormuş.
bebekveannesiii [silindi] Sana ne ben sana mı yorum yaptım da sen bana cevap veriyorsun birde ters ters cevap veriyorsun seni ne ilgilendirir? Ben orada korkulacak bişey olmadığını anlatmaya çalıyorum sen nedenden ne anlıyorsun ayrıca bana niye cevap verme gereği duyuyosun evet çocuk yaparken korkmadım 10 tane de yaparım sana neeee!!!!?????? Haa bide doktorum aç istese açta verirdim ben mi karar verdim tok karna olmasına Allah’ım yaaa
Nurgul23karasu Elifelbb ben sadece acken ve tokken kan verdim oyle bakildi sekerime glukoz icmedim doktorum gerek gormedi dogrusu kanda cikiyor zaten
Ozummm41 Hilal-95 iyi bari inşallah benim de normal çıkar. Enabıza geç düşüyo heralde bana da bugün 2 buçukta çıkar dediler ama hala yok
Bendiyebiri Elifelbb ben zamanını geçirdiğim için yaptırmadım bilmiyorum yaptırır mıydım. Ama ben açlık ve tokluk kan şekerime baktılar. Öykü olarak da böyle bişey olmadığıniçin sonuçlar da temiz olunca ihtimal vermedi zaten doktorum bana.
-Ozge- Elifelbb doktorum tokluk kan şekerime baktı sonucum normal çıkınca şeker yükleme testine gerek görmedi yaptırmadım
Ozummm41 Benim 1. Saatin sonunda alınan yüksek 🤦🏻♀️ 199 çıkmış , diğerleri normal . Sadece birinin böyle yüksek olması bi anlam ifade ediyo mu acaba😕
Eda_Esen Elifelbb açık hava da içip süre geçene kadar yanında kim varsa sohbet edip derin derin nefes almanı öneririm