Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 hemen hamile kalmış kaynanan galiba gençte evlenince e tabi Allah sağlık versin canım valla ben 26 yaşındayım oğlum 25 aylık ve 2ye hamileyim 28+4 haftalık olduk acayip yoruluyorum inşallah kolay geçer Herşeyi
Tazeanne0134 Busra2013 kiz yaş oldu 49-50 2.ye hamileyim şimdi töbe bide kardeş şoku yaşamak istemem 26 yaş ara ile 😂
Bsrbsrrr beyzanuruzumcu8087 ay napacak O yaştan sonra çoo zor mide bulantısı vs vs hayırlısı olsun artık görümceniz mi olur kaynınız mı😂😂
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 aynen işte diyorum ya sana bence bebeğin çok ama çok şanslı olacak inşallah oğlum evde tek başına çok sıkılıyor arkadaş istiyor ister istemez ama sizin öyle bişe hiç olmayacak
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 maşallah işte diyorum ya e ileride sende öyle olacak işte yaş 42 oldu mu bebeğin 23 yaşında falan olacak inşallah
Mervedez159 Bernako gelinim sürekli sütün gwlmiyo bu bebek aç deyip duruyor her emzırdıgımde mememe abanıyo bebeğim agladıgı gibi kucagımdan alıyor ne yapmalıyım😂😂😂😂😂
beyzanuruzumcu8087 Mervedez159 😂😂😂😂😂 daha iyi olur benim için bir yandan tecrubem olur arada kaynar giderim çocuğa bakarken😂😂❤️
Tazeanne0134 beyzanuruzumcu8087 işin şakası Allah ikinizinde sağlıkla bebeklerine kavuşmasını nasip etsin canım
momyy__ beyzanuruzumcu8087 benimki de siz evli olmasanız bende yapardım diyo bakalim yarın öbür gün sürpriz yapabilir😅😅