Fatmanur99 Doğumu Mayıs sonu olanlar alışveriş yapmaya başladınız mı neler aldınız neler almamız gerekli fikirlerinizi bekliyorum 😜
iki-bebekannesioluyor Fatmanur99 ben beşik aldım bir kaç yeni doğan kıyafet hastane çıkışı zaten ilk cocugumdan kalanlarda var biberon emzik bez vs şeyler var eksik olarak
ahmetinoznuru Fatmanur99 Mayıs sonu değil Mayıs başı ama odası dışında herşeyi hazır 🥰 odasını da babaannesi Mayıs’ta kredimiz bitecek o zaman biz alalım dedi gerisi hazır bekliyoruz ☺️
Yasemen16 Fatmanur99 benim 31 mayıs olarak gözüküyor erken gelmezse 🙏e bebekte indirim varken gecende 6 adet zibin 2 tane tulum Müslin battaniye eldiven çorap ağız bezini bide anne çantası aldım, daha alınacak çok şeyimiz var ufak ufak tamamlamaya çalışıyoruz 🐣😇😇
Gorkemm Fatmanur99 beeeen 28 hafta ile valla ben şimdilik 2 pk 1 numara bez aldım 2 adet 12pk 90 adetli ıslak bez aldım 2 ad müslim örtü zıbın bir tane 10 lu hasta çıkış seti aldım 2 tane de takım aldım o kadar başka da bir şey almadım henüz hala yavaş yavaş alıyorum 😂
Deletedmom727271 Benimde 22 mayıs haftası bir gün olacak nasipse. Bebeğin herşeyi tamam kendime kaldı bir tek alışveriş onuda yaparım bir ara 😊
BMelek Fatmanur99 mayis basi mayis ortasi gibi benimde herseyini aldim ben onumuzdeki hafta yikayip canta hazirlayacagim. Yaza denk geldigi icin yenidogan takimindan baska cok fazla birsey almadim havanin nasil olucagini kestiremedigim icin ☺️
Sevimm1 Fatmanur99 26 mayıs da gözüküyo akla gelebilecek herşeyini aldık oğlumun sağlıkla doğsun inşallah
Elaaa78 19/20 Mayıs bnmde nasip olursa çoğu şeyi tamam gibi emzik biberon çantası eksik onları tamamliycam bnde nasip olursa
mrvkaaya 28+3👼🏻 28 mayıs gözüküyor bizimkide ben hemen hemen herşeyini aldım iyi ki de almışım odasıda hazır çok şükür sağlıkla kavuşmayı bekliyoruz🥰
Edadrmz Fatmanur99 valla tahmini doğum tarihi 21 mayıs benimde tüm kıyafet battaniye vs tamamlandı odası dolabı şifonyeri beşiği alındı tüller sipariş verildi yarın odasına badana yapılıcak haftaya mobilyaları gelicek sonra kıyafetlerini yıkayıp yerleştiricem . Sadece bez şampuan krem vs bunlar kaldı bende 🥰
Gunescicek Doğum mayıs 20 gözüküyor hastane çantamızı hazırladık odası, beşiği ve ufak tefek eksikler kaldı biberon tırnak makası gibi