Pikachuuubaybi 7 haftalık gebeyim 24 yaşındayım küçük göğüslerim var acaba büyür mü çocuğumu doyurabilirmiyim benim gibi kucuk göğsü olanlar nasıl oldu anlatabilir mi
Esrakl1 Pikachuuubaybi göğsün küçüklüğü büyüklüğü ile alakası yok. benim göğüslerimde ufak hamileliğimde öyle büyümedide lohusa dönemimde biraz şişti öyle cok büyüme olayı olmadı bende. Sütte oldu allaha şükür. Olmasada onun göğüs küçüklüğü büyüklüğü ile alakası yok canım.
elifinilki27 Pikachuuubaybi Benim hiç göğsüm yoktu kendimi kadın gibi bile hissedemiyordum şimdi kocaman oldular artık çok daha güzel 😂😂😂
serpilctn Pikachuuubaybi valla büyüyor sonra eski sutyenlerin olmuyor 😀😀sporcu sutyeni kullanıyorsun artık
gul06_ Pikachuuubaybi 80-85 bedendi goguslerim valla öyle bir büyüdüki dogumda masallah 95 e zor sigyordu 🤣🥰
Fatmapekesen Pikachuuubaybi büyürler buyumeselerde tanıdım bi arkadaş var hic göğsü olmayan iki çocuk emzirdi takma bunu sen
[silindi] Pikachuuubaybi eminim benimkiler kadar küçük değillerdir 🤣🤣 ama şu an sütyenlerimin hepsi küçük geliyo😅80 iken 95 oldum 15. Haftadan sonra başladı benimki büyümeye şu an 20+4 üz bakalım daha ne kadar büyüyecek
Yelizzzz34_ Şuan göğüslerimin öncesini ve sonrasını atmak istedim anzjsmkzmskz 80 destekli sütyen takan ben şu an 95 desteksiz takıyorum 😂 33. Haftadan selamlar 🖖
litfenama Pikachuuubaybi memenizin boyutuyla sütün pek alakası olmuyor. Küçük veya büyük emziren arkadaşım oldu ama hepsi de normaldi. Kimsenin ki çok veya az olmadı.