Buseyllzr Nurcanyks evet günde 1 tane mutlaka iç demişti doktorum hem mide yanmama ve gaz sorunuma da çok iyi geliyor ve faydası çok hamilelikte 🙏
Umudayolculuk36 Nurcanyks her gün içmitşim bebeğede kilo aldırıyor mide sorununada engel oluyor iç canım günde 1
yeniklasor Nurcanyks Özellikle magnezyumlu olanı alip içiyorum doktorum önerdi şükür ki bende çok severim 😊
Mrv135 Nurcanyks unutmazsam içiyorum. Ama genelde limonlu ve tuzlu olarak Churchill şeklinde içiyorum mide bulantima falan iyi geliyor.
Deryy Nurcanyks hergün birtane içiyorum çok seviyorum zararıdq yokmuş Allahtan Birde magnezyum eksikliğinde bir muz bir maden suyu ilaç yerine geçiyormuş İlaç çünkü mide bulantısı fln yapabiliormuş
Karan_mete29 Ben meyvelisini içiyorum ama gunde bi tane uada iki gunde bir içiyorum mide bulantisina o anlık iyi geliyor ama sıkıntı olur mu meyveli ben doktoruma da soramadım unuttum bu gidisimde sorcam ama
Deryy Karan_mete29 meyveli maalesef bi yarrarı yok aksine şeker yüklemiş olursun kendine sade içmelisin
Htcnal Nurcanyks Icmeseydim ölürdüm net .Iyi ki var Allah razi olsun bulandan😄 Bebek de Oneriyorlar da gebelere zaten .
OzlemmKB Bacak kramplarim oluyor doktorum günde 1 tane sade olandan iç dedi 12 haftalığız 1 haftadır başladım içmeye