Meltem 21+5 günlük hamıleyım dün tetenoz iğnesi vurundum.Dün hiçbirşey yoktur bugun halsızlık ve kızarıklı oldu kaşınıyo ağrı yapıyo ne zaman geçer bu kızlar 😔
CansuHakanDabakan Meltem bende 2.dozu oldum dediklerinden olmadı şükür bende sadece kaldırırken kolumu, üstüne yatınca bir de ağrıyor.. ilkinden biliyorum o ağrı bi hafta sürüyor ortalama
___3bruli___ Meltem bende du 2.aşımı yaptirdim dün hiç birşey yokken bugunde halsizlik kol ağrısı hiç kolumu kaldıramiyorum 😕😢 hep uyumusum 😕
YamurKarabulut 3 güne geçiyor canım .. çok şikayetin olursa bi sanık sağlık ocgına .. benim ilk dozda ellerim davul gibi olmustı . 2. De ağrımadı bile 😂
Sydgrdl ___3bruli___ sanırım dogum dan sonraki dozlara devam edeceksin canım kısmetse bende etmeyi düşünüyorum ömür boyu koruyuculuğu var dediler banada
___3bruli___ Meltem 5 seans yaparsam Aşılarimi diğer gebeliklerde sorun olmayacakmis.... yani diğer gebeliklerde aşı ya gerek kalmayacak
Sydgrdl ___3bruli___ aynen bende yaptircam nasipse 😉 galiba benimkide hazirandaydi senin dogum ne zaman
Hderya Ben ilk olani 17 haftalikkndi herlde oldum hc bsy olmamisti igne oldgmu bile unutmusum o derece hisstmedim hic 2 ci ignemde yarin bklm 🙂 Allah yardimciniz olsun.
Sonay Meltem 2-3 gun Sürer cnm bende bu hafta vurulcaktım bu hafta gitcem nefret ediyorum tetonoz Dan korkuyorum ama yavrum için mecbur olcam 😔