YmsGEZER Kızlar bu akşam 12 haftalik oluyoruz inşallah 12 haftalik olupta cinsiyetine kız diyen doktor oldu mu perşembe kontrolüm var zaten
yaren_blna YmsGEZER 13 haftalığım bana doktorum dün anca kahve falında çıkar dedi güldü 2 3 hafta sonra gel dedi 😂😂😂😂😂
Nesrnn41 YmsGEZER 9+1 haftalığım bugün gittim kontrole ve %50 üzerinde erkek dedi doktora göre değişir bence
haklisinesracim yaren_blna doktorun fal bakmaya devam etsin o zaman çünkü 13 haftalık bebeğin cinsiyeti oluşmuş oluyor erkekse pipi kızsa klistoris bellidir.
yaren_blna Dolunaybelinay özele gidiyorum maalesef burda kalıcı kadın doğum doktoru yok mecburen özele gidiyorum
Rum-1 Nesrnn41 9 haftalık çocuğun organları bile oluşmamıştır daha nasıl yüzde 50 nin üstünde oran verdi 🤔
yaren_blna Nesrnn41 o kadar çok ultrason videosu izledimki doktor bakarken bakıyorum erkek mi kız mı anlar mıyım bişey görür müyüm ppi görür müyüm diye 🙈
Nesrnn41 yaren_blna bence görünüyor çok net şekilde görüp ben sordum bu pipimi diye😂 ama çok erken belki keseden kemik yapısından anlıyorlar bilemiyorum gördüğüm şey pipi olmayabilir de Rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsin inşallah hepimize
Yesim YmsGEZER 12 haftalık zor canım kesin öğrenmek için 16.haftayı bekle ben 17 oldum haftaya gidicem cinsiyet öğrenmeye 😂😂
Tuuba01 YmsGEZER 12 haftalıkken kıza benziyor 14 te kıza benziyor 16 da net kız denildi 18 de acil olarak hastaneye gittim erkek olduğunu öğrendim şuan da 20+4 teyim %100 erkek
yaren_blna haklisinesracim doktorum fal bakmıyor espiri yaptı sadece sonra çok değiştiği veya göstermediği için kesin bişey demek için 2 hafta sonra gel dedi 😇
haklisinesracim yaren_blna hayır ancak fal ile belli olur diyor ya tıbben oluşmuş olan bir organ ultrason cihazı iyiyse gayet de fala bakar gibi olmaz yani şap diye gösterir. Kaan kocatepenin videolarına bakabilirsiniz 11 haftalık erkek bebekte dahi gayet pipi görünüyor mesela.
yaren_blna haklisinesracim ay evet hepde o adamın videolarını izliyorum ama adamı zorlamak istemedim zaten test sonucu öğrenmeye gitmiştim hazır değildim eşimde yoktu 😂😂