gizemrdpl Kızlar bugün doktora gittim ultrason ve ikili tarama için fakat cinsiyet daha belli olmaz dedi doktor 16.haftada olur dedi. Bilgisi olan var mı? Acaba gördü de mi söylemedi meraktayım
gulsuayan gizemrdpl ya neredeyse bütün doktorlar 16. Haftayı bekleyin diyorlar anne karnında bebeklerin cinsel organlari gelişimini 16 da tamamlıyor neden bu aceleniz önemli olan sağlıklı olması degil mi iyi haberlerini aldıysanız beklemekten zarar gelmez bu kadar sabırsız olmayın
Hlycngz 12+6 haftalıktım cuma günü gittim ikili test yapıldı ve cinsiyeti sorduk bize erkek dedi geneldede şaşmaz sölediğim dedi emindi yani 🤷🏻♀️😅
gizemrdpl gulsuayan tabikide sağlıklı olması ama insan merak ediyor heves ediyor kıyafet vs almak icin
Zeyna27 gizemrdpl 12+5 de öğrendim kızımı canım ❤️ Belli olması gerekiyor ama nasıl olmaz demiş anlamadım 20 haftalık olduk kız değişmedi
gulsuayan gizemrdpl azıcık daha sık dişini önünde aylar var alırsın her şeyi yeter ki sağlıklı ve iyi olsun sağlıkla kucağına alman dileğiyle
Mucize7 gizemrdpl canım ben de tam 13+1 de gittim cinsiyeti söyledi %90 kıZ dedi aslında bi tahmin yapması gerekirdi