Esracumaliii Ben epilepsi hastası olduğum için doktorum verdi ama bir sorun yaşamadım ve şuan 12. Haftaya girdik ve bitiyor artık kullanmıyorum
ecem11 babymoomss canım doktor bana da myo fol diye bir folik asit verdi fiyatı 165 tl üçeriği yumurtaları da geliştiriyormuş sanırım ilk olarak folbiol almıştım 1 ay kullandım gebelik planlaması için ama doktorun yazdığını araştırınca içeriğinden dolayı onu da aldım
Tugba6336 ElifT816 bende gebelik öncesi folbiol kullandım. Folik asit değerim 20 çıktı.Sizin değeriniz kaç acaba. Sınır değer 24 bana da olşk asit verdi kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım
ElifT816 Tugba6336 bende herhangi bir ölçüm yapılmamıştı. Hamile kaldığımı öğrendiğimde multivitamine geçtim. Onların içinde de folik asit var ama değeri daha düşük
Tugba6336 ElifT816 aslında kontrol edip başlansa keske. Bana da doktorum vinelac verdi onda da olması gerektiği kadar var
Gulguzelim babymoomss kullanmiyorum evde var kocaman hap sevmiyorum onu gebyfoll kullaniyorum 30 tanesi 80 falan sanirim