Hilalsaglam Arkadaşlar selam bende alerjik nezle var 6 haftalık gebeyim ve öğrendiğimden beri hep tıkalıyım aşırı ağır grip gibi geçiyorum hapşırma krizlerim tutuyor bunun bebeğe zararı varmı yada aynı durumu yaşayanınız varmı çok takıyorum geriliyorum 😔😣
ecemnurturkan Hilalsaglam ahhh bende maalesef alerjiğim burnum hep tıkalı ve bu halde covid atlattım 13+3 üm kbb doktoruna yönlendirdi kadın doğumcum onun verdiği burun spreyini onaylarsa kullanabilicem onun haricinde deniz suyu spreylerini kullanabileceğimi söyledi başkada yapacak birşey yok maalesef
Iscn Hilalsaglam bende de var bana doktorum ilaç yazmişti hatta dayanamazsan gel serum takalim demişti danışın doktorunuza uygun ilacı yazcaktır
Hilalsaglam ecemnurturkan en başından beri tıkanıkmısınız peki yani hiç geçmeyen bir süreçmi beni bitirdi resmen nefes nefese kalıyorum 😣
ecemnurturkan Hilalsaglam Hilalsaglam hayır hayır hafifliyeceğini söyledi doktor bu burun tıkanıklığı hamileliğin ilk aylarında yoğun oluyormuş bizde alerjik olunca biz bi tık fazla hissediyoruz ama deniz suyunu denemeni öneririm rahatlama yapıyor
motherofcats bende aynı alerjik rinit var bende de 8+3 günlük hamileyim burnum hep tıkalı hapşırık krizleri biraz hafifledi eğer nefes alamayacak kadar ileriyse nefes alamıyorsanız anca o zaman bebeğe zararı olur