Hatice_18 Merhaba arkadaşlar aranızda corasprin kullanan var mı. Bundan önce bir kürtajı oldu bebeğin kalp atışı yoktu. Şimdi hamileyim doktorum corasprin başladı.
Melos12 Hatice_18 2. Gebeliğim ilktede kullandım bundada kullanıyorum 32 de bırakıcaz inşallah şuan 30 haftalığım 🙏
Minnakkurabiyeveannesi27 Hatice_18 hem coraspin hem oksapar iğne kullandım kuzum benimde bir düşüğüm var pıhtılaşma çıktı coraspin 32.haftada bıraktım iğneye doğuma kadar devam
Dacmnt Hatice_18 Öncelikle sağlıkla kavuşun inşAllah önceki süreciniz için de çok geçmiş olsun bende dün kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu😢😢 ne kadar zaman sonra tekrar hamile kaldınız acaba
Hatice_18 Dacmnt benim doktorum 2 ay sonra tekrar başlayabilirsin dedi ama ben 8 ay ara verdim. Geçen ay korunmayı bıraktım bu ay hamile kaldım. Sizede çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur.
Ayyccaa Hatice_18 geçmiş olsun ben de hem corasprin hem de kan cıvıtıcı iğne kullanıyorum Kan pıhtılaşması varmış
Merhayldrm Benimde 2. Gebeliğim 1. Bebeğimin kalbi 39+5 te durdu ölü doğum yaptım. 2.de kan sulandırıcı başladı doktorum doğuma kadar kullanıcam canım