Seda_Karakus 18 haftalık hamileyim. Kızımız olacak Allah’ın izniyle. İsim olarak Lina düşündüm. Lina adında kızı olanlar var mı? Değişik isim önerileriniz var mı acaba 😊😘
Lavina Seda_Karakus ALMİRA benimde kızım olacak bir hafta kaldı kovuşmamıza ben bu ismi koymak istiyorum ama eşim gizli isimini koyacakmış bakalım süpriz ne olcak 😂
birmelekannesi0 Seda_Karakus bebeğinizi hissediyormusunuz :) ve hissediyorsanız tam olarak karnınızın neresinde
Seda_Karakus birmelekannesi0 bu hafta karnım çok hareketliydi ama anlayamıyorum bebiş mi değil mi :)) belki büyüyor artık kasılma ağrısıdır diye düşündüm
Gamzess1 Benimde kızım olacak inşallah bende burada bekliyim önerileri 🙂 Benim şuan sadece düşündüklerim Mavi Güneş Aden Ada Alya
Busraaydiiin1 Seda_Karakus Karsu ❤ Kızımın adını koyacağım kar gibi beyaz su gibi berrak anlamında düşündük 😍
Asenaybukee Seda_Karakus 28+3 um bende kızımın adını menesa koyacağım farklı isim düşünürsen eğer benim tercihlerim arasında Meyra Serra eflin mısra menesa
Oguzmine Rüya koyucaz kızımın ismini çok zor karar verdik 😊 Azra Mira İnci Nil bunlarıda düşünmüştük 😊