iremcim Beyza_18 muhasebeciyim canım mali müşaviriz eşim ile. 24 yasındayım. Ofiste bazen cok bunalıyorum oturarak çalışmaktan. Evde otur ofiste otur. Arada yürüyüşe cıkıyorsan şirinyere doğru beni de çağıırr seve seve katılırım 😇
Haticerbass Çankaya tıp merkezi calibe demirkan’a gidiyorum muane 160 tl. doğumları karataş hastanesinde oluyor. Karataş ile çankaya tıp birbirine bağlı hastanelermiş. 5900 tl doğum fiyatı. Böyle daha mantıklı kızlar muane ücreti çok uygun şuan diğer özellere göre ve hastane çok temiz doktor çok iyi. Karataşa gidenlerin yerinde olsam muaneyi buraya gelirdim zaten doğum yine karataşta oluyor
Sibelizm35 Hayırlı geceler kızlar biz de Tınaztepe Galen ile görüştük, sadece doğum 4 bin₺. Doktorum dışarıdan olduğu için ona ayrıca ödeme yapacağız. Fotoğrafçı dahil değil
Cnsgkc merveozkn Ben de Feyza hocadayım. En baştan beri orada devam ediyorum fiyat çok arttı gerçekten normal üstü zam geldi. 200 muayene 340 oldu doğum 4500 iken 7000 oldu.
merveozkn Cnsgkc benim doğumuma az kaldı inşallah 38+1 deyim , 20 lerde olsaydım bu zamlara karşı net hastane değiştirirdim Çınarlı hastanesini baya duydum ama geç oldu benim için
ozlemkostuk Ben de Çınarlı hastanesine gidiyorum son zamanlarda doğumu da orda düşündüm, normal doğum için 4900 fiyat verdiler ama doktorum konusunda çok emin olamadım açıkçası Onur Bey dedi herkes değiştirsem mi doktorumu diye çok düşündüm 🤷🏻♀️
Gulerdemr01 Beyza_18 gittim bugün canım 5.500 dedi fiyatı çıkmış biraz en son 4900 demişti 2 hafta önce smdi 5.500 dedi cuma günü doguruyorum nasipse aldık günümüzü Dilay hanima sağ salim inslalah 🙏🤭🥰
Beyza_18 Gulerdemr01 teşekkür ederim canım 🤗 Allah bi nefeste kurtarsın 🤲🏻Bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin