Bahar9235 ZeyooZ taşlı modeller hep balık oluyor haklısın ben simli bir kumaş seçmiştim abimizin düğününde
Kardii Canım deniz butikte var instagramda hamileler içinde abiye elbiseler var ve çok uygunlar bi bak istersen 3 iş günğ diyorlar ama 2 günde geliyor kapınıza
Mervecagdas Rumeysaakskin resmi var trendyolda şuan 90 tl ben 108e aldım 50 tlye vericem birdaha bebek istemediğim için giyme ihtimalim yok inanın 1 kez dahi giymedim
Kardii ZeyooZ çok güzel abiyeler var ben de dışçekim için oradan alıcam elbisemi inşallah nasip olursa
deletedmom209 ZeyooZ bulamassın asla ben 52 53 kiloyum hiçbişey olmuyo göbekten olan alttan bol oluyo alttan olan göbekten olmuyo lanet olsun dedim düğünlere şalvar giyip gitcem hafta 33
ZeyooZ deletedmom209 😂 ya ben de yaz basindan beri bi tulumum var onla gittim butun dugunlere ama artik bu seferki en yakin arkadasim o yuzden ozel bisey istiyorum. Hamileler icin neden bu kadar kisitli her sey 😒
deletedmom209 ZeyooZ çok var site bi dünya var abuk subuk şeyler bide hamile kıyafeti ya adı en dandirik şey bile bi dünya para hadi parasını da vereyim sorun değil de hamileyim diye niye beni rüküşleştirme çabasına giriyor kapitalist modacılar
Denizbetul ZeyooZ modalabio çok güzel kıyafetleri var hamileler için ben bu hafta almayı düşünüyorum hem düğün hem çekim için
Kardii ZeyooZ tüh normal yine abiye şeklinde ama alt tarafı bol tüllü elbiseler oluyor ya onlar da mı olmuyor ?
Kbrabaris ZeyooZ instagramda hamilesepeti diye bi sayfa ordan siparis ettim ayni gun kargoya verildi cok memnun kaldım
Kardii ZeyooZ benim annem sizin tam istediğiniz gibi bi elbise almıştı trendyoldan dı sanırım bi oraya da bakon istetseniz modalabio var instada orayada bakabilirsiniz