mrkr Gebeliğimi yeni öğrendim ben , kaçıncı haftamda gitmem lazım doktora, siz ne zaman gitmiştiniz , hiçbir şey bilmiyorum yardımcı olur musunuz ☺️💜
Bukett- mrkr 7. Hafta gidersen kalp atışını da dinlersin zaten kalp atışını kontrol etmek için cagircaklar tekrar seni
Bayancorek mrkr 3 buçuk haftalıkken anladım hamile olduğumu kan testi yaptırdım sonrada kese oluşmuş olsun diye 5 haftalık olunca gittim, kese görüldükten sonra da 7. Haftada gittim kalp atışları için 🌸🙏🏼 Hayırlı olsun,sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.🤗
Merve1234- Bende ogreneli bir hafta oldu su an 5 haftalik gozukuyor 7 haftalik olunca giderim diye dusunuyorim hem kese hem de kalp atisini duyarim belki diyee
Minigim38 Ben uygulamaya göre gittim 5+2 gözüküyordu dün muayene oldum 4+4 müs ama kesemi gördüm 2 hafta sonra gel kalp atısını dinleteyim dedi folik asit yazdı ilk 3 ay boyunca kullan cok önemli dedi
Mimii94 5te gidin siz 7de yine gidersiniz bence. İlk gittiğimde hcgye keseye bakıldı folik asit ve covid geçirdiğim için coraspine başladım. Ayrıyetten mide bulantın olursa diye prilam verdi
Bayancorek Merve1234- 5. Haftada falan giderseniz folik asit falan verir en azından şuan kullanmıyorsanız, önemli bir şey 2 hafta kullansanız kârdır size ilk 3 ay kullanmanız gerekiyor çünkü 🌸🤗
Minigim38 Bayancorek aynen bende bu yüzden erken gittim uygulama 5 haftalik gösteriyordu gittim meger 4 haftalikmis doktorum erken gelmekle cok iyi yapmıssım dedi