Ttulin Kizlar merhaba, Hamile iken sacinizi boyattiniz mi? Boyattiysaniz kacinci haftanizda yaptiniz.hangi marka boya kullandiniz?
Hande1nur Ttulin selam canım ben doktorumun izni ile 5.ayda boyattim hatta boyatalı 10 15 gün oldu,doktorum sadece bitkisel boyayacagimi söyledi,bende yoğun araştırmalarım sonucu “tints of nature” markasına boyattim,biraz pahalı diğerlerine göre ama tamamen bitkisel boya.ben memnun kaldım yani öylee
iremugurluoglu Ben 34. Haftamda boyattım bu hafta yeni. Bitkisel densede tüm boyalarda kimyasal var diye biliyorum. Saç dbine değmedikçe ve boyayı solumadıkça sıkıntı yok dedi benim doktorum. Boyayı beklerken dışarda bahçede beklerseniz problem olmuyor:)
Gizembsr Bende 3 kez boyadım evde kendim dip boya yaptım zaten kendim boyuyorum hep, çok saç derime değdirmedim 40 dk değil 20 dk beklettim , zaten saç derisinden emilim çok az oluyor, daha çok solunum yolu ile solumaktan kaçınmak lazım amonyaklı boyaları
Ttulin Hamilelik oncesi benim saclarim sariydi.tabi diplerden siyahlar beyazlar cikti. Karmasik bir renk oluştu. Fotograf cekimi icin gidip boyatayim diyorum. Ama uzun surecegi icin tedirgin oldum