melekmommm 22_FN inşallah dört senedir bugünü bekliyorum.Rabbim isteyen herkese versin içinddde bize inşallah.
22_FN melekmommm canım senin testinde böylemi iğnenin etkisi geçmedi benimki hala ☹️ https://imgyukle.com/i/EpLynb
Serii_80 melekmommm Bende dğn 1 gelişen yumurta ile asılama oldum inşallah tutar bu kez 🤲🏻 5 kez çatlatma ignesi oldum yumurtalar çok güzel bir sorun yok ikimizde de bakalım hayırlısı 🤲🏻
22_FN melekmommm bu sabah yine yaptım silik çıktı ben iki tane çatlatma iğnesi yaptım kollarımdan etkisi geçmedi bence hala iğne etkisi bence sen naptın canım
melekmommm 22_FN aa neden iki tane ? Ama iki gün önce kanda negatif çıkmıştı senin. Bende yarın yapacagım test
melekmommm 22_FN canım akşam kahverengi leke geldi test yaptım hemen silik çıktı acile gittik betam 11 çıkmış . Progestan aldım ben her ihtimale karşı 🥺🥺 betam düşmez inşallah.
22_FN melekmommm düşmez düşmez dualarım seninle çok sevindim ikinci kere kan ver iki katı olsun oh be dicem darısı başıma 🤗
melekmommm 22_FN üç kimyasal yaşadığım için hiç sevinmedik aksine yine aynı şeyleri yaşayacagım diye üzüldük. Ne bileyim Rabbim görüyor çabamı inşallah banada bu mutluluğu yaşatır.