Cnscnscns Merhaba kızlar. 19 haftalik hamileyim. Dün akşam şu gibi akintim oldu iç camasirim ıslanmış. Bugun hemen doktora gittim vajinal muayene etti bir sıkıntı gormedi çok sukur ama sızıntı varsa bunu anlayamayız amnisure test yapman gerek dedi. Akinti mi oldu fark etmeden idrar mi kaçırdım emin olamıyorum. Aranızda böyle bir durum yaşayanız var mıdır acaba
Mercan28 Cnscnscns benimde öyle su gibi akıntım oluyor çamaşırım ıslanıyor hamilelikte rahim büyüdüğünden olabilirmiş bende 22 haftalığım arada akıntım oluyor o şekilde çocuğun suyu yerinde çok şükür
Acemianneee08 Cnscnscns canım bende 21+3 haftalık gebeyim 19 haftdan beri su gibi akıntım var . İdrar tahlili ve kültür temiz doktorum da 3 haftadır devam edince vajinal kültür ve amnisure testi yaptı negatif geldi . Eğer devam ederse vajinal kültür ve o testi yaptr için rahat etsin
Leyyaall Cnscnscns benimde ara ara su gibi akintim oluyor turnusol kagidi aldim pedin ortasina diziyorum kenarlarini bantliyorum 1 gun takiyorum eger asitse yani idrar, normal akintiysa renk degismiyor bazik yani bebegin suyuysa mor mavi renk oluyormus hic olmadi cok sukur icim rahatliyor bu sekilde
Merveheg Cnscnscns ilk gebeligimde cok yaşadım bu durumu. Doktorum her yasadigimda amnisure testine yolladi beni. 1 kere yaptirdim o testten ve sonuç dogum suyu olmadigi icin altima kacirdigimi dusunmeye basladim.baski yapıyor olabilir ben oturarak calisiyordum ona rağmen geliyordu cok sukur hic bir sorunda olmadi
Cnscnscns Mercan28 rahim büyüdüğünde oluyor demedi doktorum sizin öyle mi söylediler? İçim bir nebze rahatladı. 14 ünde başka bir doktordan randevu aldım bakalım onlar ne diyecek
Mercan28 Cnscnscns evet normal bu şekilde akıntılar dedi doktorum enfeksiyondanda kaynaklı olabilir dedi bayadır akıntım var çocuğun suyundan olsa azalma çoktan farkedilirdi çok şükür bir sıkıntımız yok sende içini ferah tut burda baya kişi var bu şekilde akıntı yaşayan daha önceki postlarda okumuştum sadece sen değilsin 😇
Cnscnscns Mercan28 haklısın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah içimi rahatlattı teşekkür ederim
Cnscnscns Acemianneee08 pzt günü gidecegim bakalim özellikle isteyeyim bu testi kafamda ki sorulardan kurtulayım. Cevabın için teşekkür ederim canım sağlıkla alalım insallah kulaklarımıza bebeklerimizi
Acemianneee08 Cnscnscns amin inşallah canım benm inan amnisure testi negatif gelince içim anca rahat etti özelde yaptrdm ama her gün korkmaktansa o paraya değer
irem-Dora Leyyaall merhabalar, o kağıdı nereden aldınız, benim de bugün sürekli oluyor. Üç kere çamaşır değiştirdim, renksiz kokusuz çözemedim de. Yarın doktora gitmeyi düşünüyordum, eczanede falan satılıyorsa alıp bakıp takip edeyim öyle gideyim bari
Leyyaall irem-Dora ben trendyoldan aldim ama meger kirtasiyelerde satiliyormus bilseydim kirtasiyeden alirdim
Cnscnscns irem-Dora hastaneye giderseniz ne söylediğini buraya yazabilir misiniz? İnşallah bir sıkıntı yoktur. Kazasız belasiz kavuşuruz bebeklerimize
irem-Dora Leyyaall yaa çok teşekkür ederim yarın bir kırtasiye dolanayım bakalım bulabilirim inşallah
Leyyaall irem-Dora rica ederimm inşallah bulabilirsiniz benim icim bu sekilde rahatladi gercekten 3 gun takip ettim bir degisiklik olmadi 1 hafta sonrada doktor kontrolum vardi ondada suyum gayet iyi durumdaydi
irem-Dora Leyyaall insan ister istemez etkileniyor ya, daha önce olmamıştı hiç böyle dedim ne oluyor, inşallah su değildir de enfeksiyondan falandır diyorum artık 😅
Cnscnscns Leyyaall doktor nasıl kontrol etti peki ? Ultrasondan mi bakıp söyledi sorun olmadığını? Benim bugün alttan ve ultrasonla baktı sızıntı varsa göremeyiz dedi. Ben de turnusol kağıdı alayım hemen diğer dr randevuma kadar
Leyyaall irem-Dora evet sanirim anneligin dogasinda var bu evham 😅 İnsallah onemsiz bir hamilelik akintisidir icinizi ferah tutun🤗
Leyyaall Cnscnscns 33. Haftadayim doguma kadar gayet yeterli suyun var dedi sinirda olsaydi test yapicakti gerek gormedi
Mercan28 Cnscnscns sızıntı varsa nasıl göremeyiz dedi o aktıkça çocuğun suyu azalıyor ultrasonda çocuğun su seviyesine bakılıyor eğer sızıntı olsa sürekli durmadan akması gerekmez mi