Yunusm123 Aselsare bol bol yoğurt ye baklagil yemekleri ye CNm ben diyetteyim şekerden ötürü sadece bunları gönül rahatlığıyla yiyebiliyorum ve bebeğimin gelişimi çok iyi çok şükür
Hatice3 Aselsare kuzum son zamanlar çok güzel toparlıyor kendini benimde 30. Haftadan beri 2 hafta geriden geliyordu kilosu ama son 2 haftada topladı 37. Haftadan 38. Haftaya kadar 7 günde 350 gram aldı sen ne yersen ye çok birşey etkilemiyor yani
Aselsare DahIia hastaneye daha gdmdm ama en son gittiğimde doktor demişti ndn kilosu böyle kızdı cuma gdcm kontrollere korkuyom
Lorde İlk defa son kontrolumde 32 haftalık bebegimde 2 haftalık gelişim geriliği çıktı. Yani 30 haftaya uyumlu ve 1560 gr. Kafa ölçüsü normal ama karın ölçüsü daha kucukmus. Doktor Ecopirin Pro yazdı. Prospektuste gebeligin son 3 ayında kullanılmamalıdır yazıyor. Erken doğum riski ve kanama yapabiliyormus. 2 doktora daha sordum biz onermiyoruz bu haftadan sonra dediler. Moralim çok bozuk ne yapacağım ben?
Aselsare Lorde kullanma ama yemeni az az sık sık yap bnde ara ara muz avuç içi kadar badem ceviz akşamları ya yoğurt yada süt bak bakalm inşallah düzelir ya
Merveazra Lorde canim benim bebeğinde aynen öyle çıkmıştı doktorum bi ilaç yazdı bi kutunun içind e balık hapı ve vitamin var onu kullandım 10 günde açıklık kapandı
Serii Aselsare anladım tatlım eski kaşar varya ondan ye bide iki haşlanmış yumurta ye sabahları etkisini mutlaka görürsün çünkü bebek proteinden kilo alıyor
Mrv06 Aselsare karnınla alakası yok kuzum onu çıkar aklından bebeğin kilosu nasl sen kna bak bnm 2. Bebeğim şua 27 haftalıgım kızımda bu haftada doguracak gibiydim bunda öyle değil ama
Aselsare Serii kız her sabah kaynanmla kahvaltı yapıyorum mecbur ya canm yumurta haşlamak istiyo hasliyorum diyo ayyy bunu nasl yiyon ayyy bu ne İran'a utana bu hale geldim
Aybukealtintas Aselsare Valla ben hiç dogru düzgün beslenmiyorum acıkcası, her yediğimide birkaç saat içinde cıkartıyor olmama ragmen 2 haftada 400 gr almış bebiş şuanda 29.haftamdayım,bence yenilenden cok bünyeyle alakalı bir durum sanırsam