mrsperaa Kızlar reglim 9 gün geçti adet hala olmadım 2 kez idrar testi yaptım negatif kan testi verdim hemoliz olmuş çalısılamadı. Daha çok stres oldum iyice adet olamıyorum ne yapmam gerek yardım edin 🥺
Iscn mrsperaa yani önce adet gecıkmesının sebebini öğrenın derim doktora görünün bence bnede polikistik over var her ay geç olurum papatya çayı içiyorum genelde işe yarıyor
Armess_loya mrsperaa canım gebelikden emin ol test ve tahlileri tekrarla, eğer olmazsan adet doktora görün, Kist, stres, hormonal değişiklik ve mevsimsel değişimler adet gecikmesi yapar🌸
mrsperaa Iscn merhabalar Aralık ayında kimyasal gebelik geçirmiştim ondan öncede gebelik planladığım İçin ön muayene tarzı bişey yaptırmıştım fakat hiçbir sorun olmadığı iletilmişti. Papatya çayını deniyeceğim teşekkür ederiiim
Sabinaa12 mrsperaa bende adet olamıyordum 20 25 gün gecikiyordu doktorum dyufaston önerdi çok iyi hamile kalmayıda kolaylaştırıyo düşük riskinede iyi
Sabinaa12 Sabinaa12 Allah hiçkimseye nasip etmesin doktorarı gezmek o yüzden böyle ginikolojiyi çok biliyorum