Meryem__ Kızlar lavaboya gittim iç çamaşırım da kahverengi kanla karışık bir şey gelmişti nişan mı doğum nişandan hemen sonra mı oluyor bilgi verir misiniz ?
elfmoom Meryem__ benim de sarı geldi nişanım, doktor 3 hafta sonra da doğum olabilir belli olmaz nişan hemen doğum olacağı anlamına gelmiyor dedi🙏🏻
Mevsim36 Meryem__ muhtemelen nişan canım ama doğumun zamanını çok belirlemiyo. Yani heran olabilir ama 1 haftaya kadar uzayabilirde.. Önemli olan su. Suyun gelirse 1 gün içinde doğum gerçekleşiyo
KbrErr Meryem__ Nişandir canim bir doktora git sen yine de haftan yakin cunku. Nişandan sonra dogum hemen olmayabiliyor suyun gelirse doğum basliyor
Cico81 Meryem__ Benim kardeşim yakında doğum yaptı nişandan tam 3 hafta sonra doğdu bi gece öncesinde azar azar suyu gelmeye başlamış ertesi gece doğdu 39 haftalıktı. Panik yapma hareket etmeye çalış elinden geldiğince 😉
KbrErr Meryem__ canim inan o bile herkeste farkli oluyor. Benim 39+5 de nisanim geldi hastaneye gittik acilma sanci yoktu gondericeklerdi, o sira suyum akti gitti.