HeyMomlove 16+1 hamileyim KIZIMIZ OLUYOR BACAK ARASI BOŞTU KIZLAR KIZIMIZ GELİYOR SİZİN KAÇ HAFTALIK OLDU NASIL HİSSEDİYORSUNUZ 🐣😍
Uysll HeyMomlove 33+ 4 çok heyecanlı bir an önce kızımı kucagima alıp doya doya koklamak istiyorum ❣️ hayırlı olsun size de 🌸
Sarikan93 HeyMomlove hayırlı olsun canım 🌸🌸 bende 12. Haftada öğrenmiştim kızçemin cinsiyetini şuan 29+2 olduk çok hareketli maşallah hiç durmuyor inşallah sende hissedersin en kısa zamanda hareketlerini ben 15. Haftamda hissetmiştim ilk hareketini 🥰🌸❤️
HeyMomlove Uysll AMİN CANIM BENİM İNŞALLAH CİNSİYET YANILMASI OLMAZ YA KENDİMİ DE KAPTIRMAK İSTEMİYORUM AMA DEĞİŞMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM 🌺💞
HeyMomlove Sarikan93 benim kız biraz tembel yani uykucu elini emiyor hep ultrason da uyuyor 😂😂 nasıl bir his bilmiyorum ama inşallah hissederim bende 😂😂😂💞🌺
SerraveAnnesii Sağlıkla gelsin canım inşallah 🙏🏻🤍 bende 18.haftada öğrenmiştim cinsiyetini şu an 38+5 haftadayım ilk gebelik kızım olacak 👧🏻💕 heyecanla beklemedeyiz 🙈
Asibel HeyMomlove 12.haftada kız demişti 22.haftaya kadar her gittiğimde sordum en son detaylıda kesin diyince inanmıştım 😂 sağlıkla gelsin inşallah 🙏
HeyMomlove Asibel bende erkek hissediyordum ama kesin kız olduğu için 16. Haftalık şuan pipisi çoktan görünürde diye düşünüyorum
HeyMomlove Hakanbuse bende erkek hissediyordum ama kızımız oluyor her gittiğimde bacak arasını gösteriyordu doktor artık inandım 😂😂😂
Aloneanqel HeyMomlove 6+6 yız bugün. Bir kızım var bakalım hayırlısı. Bu da ikinci ve son bebeğimiz olacak. Sağlıkla gelsinler ♥️
Pyrz_07 HeyMomlove sağlıcakla gelsin prenses 18+5 haftalığım benimde kızım olcak bizde aynı şekilde bacak arası boştu biz bile gördük
HeyMomlove Bebiscann ayy ne güzel ya bende erkek istiyordum aşermem çocuğun pozisyonu bile aynıydı ana Gerçekten eşimde aynı şekilde hissediyordu ama olmayınca olmuyor
Hakanbuse HeyMomlove ben daha bu gün tekrar sordum degismedimi eminmisiniz diye doguma kadar inanamiycam sanirim 😂
Asibel HeyMomlove aynı bende erkek hissettiğim için sürekli sordum. Gönlüm kızdan yanaydı rabbim gönlümüze göre verdi sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🌸