1oguzannesi Varmı böyle bir şey duyan yada yaşayan . Kasılmam oluyo ama sancı ağrı hiç bişey yok. 38+2 haftadayım . Ebe bana ilk gebelerde sancı hissedilmiyebilecegini ama doğumun da kasilmayla başladığını söylemişti. O sıra karnım sertti o yüzden böyle muhabbet geçti aramızda . Sürekli sık sık olursa dikkat et demişti . Bugün 5_6 dakkada bı kasılma oluyo geçecek mi diye takip ediyorum şuan Bana ilginç geldiği için soruyorum sancım ağrım olmadan sadece kasılma ile doğuma gidebilir miyim bu nasıl mümkün olabilir 🙄😇
Bebiscann 1oguzannesi olur tabi, zaten doğumun en büyük belirtisi kasılmadır, sen şimdi internet varsa sancı sayar yükle o sana söylicek normal kasılma mı yoksa doğum kasılması mı, birde sıcak duş al canım rahatlarsın
Iscn 1oguzannesi benim hiç sancım yoktu ama kasılmam düzenli sayılırdı 3 cm açılmam varmiş meğerse (36+5filan) kontrole gittim 3 cm dedi 3”4 gun sonra tekarar çağirdi hiç sancım yok bu arada kasılmalara devam 4 cm olmuş zorla suni sancıyla doğurttular😂
Tontikannesi 1oguzannesi sancım başladığı için hastane gitmiştim gittiğimde 7 cm.açılmamda olmuştu ama doğumhaneye girdiğimde.hiç sancı falan kalmadı sıfır sancıyla ıkınarak doğurdum sancı olmayınca onuda pek beceremedim de bir şekilde doğdu şükür😀
Birprensesannesii 1oguzannesi cokk yakın arkadaşımın doğumu saat 15.00 da nişanı geliyo eve gidip duş alıp çantasına sonkez bakıp hastaneye doğru yola çıkmışlar ama ağrım yok diyo sadece karnım kasılıyor sertleşiyo dedi hastaneye 15 dakika kala suyu gelmiş arabada hastaneye gittiğinde üstünü bile değiştirmeye vakti kalmadan kıyafetleriyle doğum yapmış 17 .30 da kucağına almış oğlunu ilk doğumu olmasına rağmen üstelik herşey olabilir yani agri eşiğiyle alakalı bence
1oguzannesi Iscn arkadaşımda öyle 2 günde zorla dogurttular ondan baya etkilenmistim başıma gelmese iyi bari benimde kasılmalar sıklaştı bugün ara ara oluyodu ama hiç bu kadar çok olmadı korkmuyo değilim valla sancı hissetmez dogrursam diye 😂
Bkt1262 Iscn benimde 4 cm açılma var cuma günü tekrar gidicem kasılma yada sancı olmadan doğurturmu doktorum 😂😂😂
Iscn 1oguzannesi yok o kadar olmaz da şıp diye doğmaz😅 korkmayın siz inşallah kolay geçer doğumunuz bir bakmişsınız 3-4 cm açılma olmuş
1oguzannesi Tontikannesi valla bu kadar kasılmaya benimde açılmam olmazsa daha bişey demiyorum 😂 ben hiç sancı hissetmiyorrum ne bel ne kasık hiç bişey yok sadece karnımda kasılma oluyo işte sık sık nefesimi kesiyor valla
Cotanakk 1oguzannesi üzmek istemem ama kasım kasım kasılıyorum geçen hafta bir gece hastaneye gitmeyi bile düşünmüştüm 5dk bir kasılıyordum bir sonraki gün kontrole gittim sıfır açılma 😁 hala kasılıyorum açılmam vs yok 🥲
1oguzannesi Birprensesannesii valla ne güzel doğurmuş 😄 sancısız falan . Bende duydum sağlık ocağındaki ebeden . Sancın olur ama belki sen hissetmezsin kasılma olur sadece düzenli olunca hastaneye git demişti . Bana anlamsız gelmişti insan doğum sancısı hissetmezmi diye demekki olabiliyomus 😄
Birprensesannesii 1oguzannesi aynn 2. Dogumuda çok hızlı gelişti otururken akşam suyu geldi apar topar hastaneye gittiler 1 saat sonra fotoğrafi geldi bebeğin onun dogumlarida çok hızlı gelisiyo cokda kolay hamile kalıyo masallh darısı hepimizin başına insalllhhh
Iscn Bkt1262 ayyy bende öyleydim hatta herkes derdi bana muhtemeln sanada diyorlardır doğunca daha zor diye bende diyordim he he fln 😂 zorrrmmmuuuşşşş😂😂😂 geri sokabilsem keşke ama sağlıklı olması herşeye değer🧡
Bkt1262 Iscn banada diyolar uykularının tadını çıkar diye. Bizim 6 sene olmadı çocugumuz diyorum onun için uykusuz kalmaya değer. 6 senedir rahatça gezdik uyuduk yedik içtik artık yeter 😂😂