ozomom Kızıma sleepy bez almıştım pişik yaptı maalesef 😢 Şimdi yeni bebek bezi arayışına girdim baby turco kullanıp memnun kalan var mı içeriği hakkında fikir sahibi olan 🤔
Derininannesi_ ozomom iş arkadasım benden önce doğum yaptı hep turco kullanıyor cok memnun fiyar olarak da gayet uygun
Nesrincente ozomom sleepy molfix den sonra baby turco ya gectım dıgerlerınde sızdırma problemim vardı baby turcodan cok memnunum
Esrakl1 ozomom instagramda annelerinceler diye bir sayfa var orada herşeyle alakalı içerikleri paylasıyor sayfa içeriği baby turco içeriği temiz olan bir bezmiş. İstersen incele sayfasıyı canım.
MerveeD ozomom kuzenim de aynı sekılde slepyy kullanıyordu baby turco ya gecmıs cok memnun kaldım dedi bende baby turco aldım inş bebişime iyi gelir
Merve234 ozomom migrosta satılan minies bezlerin içeriği temiz. Ablamın ikizleri var. İkisine de kullandı pişik yapmadi kullananlar baya memnun fikir olsun 😍
Deletedmom_7156 ozomom baby turco kullanıyorum ıslak mendiliyle birlikte memnunum taşırma pişik filn olmadı ama her bez degisimde krem kullanıyorum