Rabiauza Kızlar 34 haftalık hamileyim Ama sürekli iç çamaşırım ıslak su geliyor gibi sizce bu nedir zararlimidir normalmidir Ne yapmam lazım bilemedim
Soraya Rabiauza beyaz kremsi bi akıntı ile geliyorsa normal Ben günde 3 kez çamaşır degisiyorum. Banada çok geldiği için defalarca alttan muayene oldum ama hayır suyun gelmiyor Hormonlar bol bol calisiyor ve akinti normalin kat be kat üstüne çıkıyor.
Rana71 Rabiauza acil doktora git canım benimde oyle ydi meğerse suymuş ihmal etme sakın bebeğin suyu azalırsa kritik
dilanbartos Rabiauza bebiş idrar kesesine dayanıyor. Artık kocaman olmuş içeride yer kalmamış bütün organlara Allah ne verdiyse saldırıyor 😅 nasıl bir çözümü olur bilmiyorum. En yakın zamanda doktoruma soracağım.
Sulemrahkuzey Canım idrar mı kaçırıyorsun yoksa suyun mu anlaman için doktora gitmen gerek ancak öyle anlarsın
deletedmom503 Rabiauza Ne pediymis o ne ise yariyor anlamadim bende bir tuhaflik hissediyorum o yuzden napsam bilemedim
Rabiauza Mustafa_feride aradım. Bunun normal olduğunu dile getirdi ama bizim içimize sinmedi gideceğim muaneye eşimi bekliyorum
Esmabaynsldz deletedmom503 bildiğim kadarıyla o pede gelen sıvı aktığı zaman pembemsi bi renk oluyormuş o zaman suyun geldiği anlamına geliyormuş bana da yengem söylemişti ama emin değilim yine de aynı pedden mi bahsediyorm bilemedim şuan 😌
Rabiauza Evet kızlar suyummus 3 cm acikligim varmış Nst hafif sancilarim çıktı içeriye aldılar Açılmayı ve sancıyı durdurmak için serum veriyorlar
Rabia54 Rabiauza rabbim sağ saglim kavuşmayı nasip etsin ama erken doğum derlerse de korkma çünkü haftan güzel bana 26 da bile alabilirsiniz demişlerdi 20 haftalikken dua ediyordum hep 26 haftalık olsam diye bugün olduk birde doktoruna ciğer geliştirici iğneyi sor erken doğum olursa diye insallh vaktinde alırsın canım 🤗💞💞💞
Rabiauza Rabia54 inşallah cnm çünkü bebiişim icin bu haftalar çok önemli kilo alma haftası dayananildigimiz kadar dayanacagiz bakalim
Mldrn01 Cok gecms olsun aynisi benimde basima geldi ya dün. sabah gidecem doktora uyuyamadim su saate kadar. sormasi ayip gün icinde kac defa geldi ic camasiri degistirdin bi de az az mı oldu bende de oluyor ama hissetmiyorum gelip gelmediğini
Rabiauza Mldrn01 canım benim o gün içinde 3 4 defa hosettim çiş gibi geldiğini tutamadigimi su an eve çıktım 3 cm açılma ile yatacagim tutabildigimiz kadar tutacağız aceleci oglusumu