Mutlu_annem Aynen valla herkese aynı şeyi diyorlar banada aynı şayleri dediler morelimi bozdular sıvı aldır dediler kabul etmedim 🤷
Cicek87 Elifim54 öncelikle sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza🤲 benim arkadaşıma da riks grubu yüksek denildi ama maşallah turp gibi oğlu oldu.şimdi gelelim bana🥺 bana da 3 lü taramada öle dedi doktor.devlet hastanesinde suratsız bir doktora düştüm sonuç için,neye dayanarak söledi hala bilmiyorum.grafikte vermedi bana.o an hiç birşey düşünemedim çıktım odadan.kan sonuçlarım normal demek ki ultrasona dayanarak verdi.sizin kan sonuçlarına dayanarak mu söyledi
Elifim54 Erayhilal gittim cnn randevu aldm oraya yonlendırmedı doktor dırek sıvı alalım dedı bende kabul etmedım ama ıcım çok huzursuz
Deletedmom727271 Tarama testlerinin kesin sonuçluğu yok. Adı üstünde tarama. Hiç moralinizi bozmayın detaylı ultrason u bekleyin.
Cicek87 Evnkrc valla beni dinlersen canım taramaları yaptırma.önüne gelene down riski var diyip yolluyorlar.zaten kesin tanı değil taramalar.anneyi önceden üzmekten başka bir işe yaramayan testler.3 gündür ne yerdeyim ne gökte.sinek pis değil mide bulandırıyor
Erayhilal Cicek87 burun kemik ölçümü ve yapisindan ve ense kalinligindan az cok anlasiliyormus ama oda kesin değil
Moonlight38 Elifim54 söylenenler çoğunlukla yanlış çıkıyor, o yüzden kafanıza takmayın, bir çok kişi bu yüzden tarama yaptırmıyor. Kafanıza takarsanız başka hastalıklara davetiye çıkarırsınız, tarama bi nevi istatistik, dikkate almayın