Melekk8 Arkadaşlar dün ki testim bayağa belirginleşmişti bugün kıpkırmızı olur diye düşündüm ama bugün aşırı soluk çıktı böyle oluyor mu ki ilk defa deniyorum yardımcı olursanız sevinirim
Srdm Melekk8 şimdi gördüm canım 3 gün olmuş biteli benimde öyle olmustu basta koyuydu siliklesti sonra tekrar yükseldi profilimden bakabilirsin testlere
Melekk8 Asudeprenses adetiç biteli de 3 gün oldu vallahi anlamadım bugün kesin pik yapar dedim aşırı soluk çıkmış
Melekk8 Srdm bulamadım altlarda kalmış bayağı sanırım sonra piki gördünüz değil mi tekrar koyulaştı yani
summer8 bv187 Srdm Gulcingezer kızlar bana da yardım eder misiniz? 17. Güne kadar ikinci silik çıktı bugün ikinci çizgim tamamen kayboldu, hiç kopkoyu olmamıştı 😭 ne demek oluyor bu? Hormon arttı bi anda bitti de yumurtlama olmayacak mı?
Srdm Melekk8  son 4 gün yaptıgım bunlar canım ilk 3 gün de bunlar 
bv187 Melekk8 evet oluyor öyle bende ilk bu ay kullandım iki kere koyulaşır gibi oldu ertesi günü silikleşti ve sonuç olarak çok geç yumurtladım
Gulcingezer Melekk8 demekki catlamis cok silik ciktiysa dunu degerlendirdin mi degerlendirmediysen bgunu degerlendir
sayre Gulcingezer pazar yumurtlama oldu benim pazarı değerlendirdim, pazartesiyi ve bugünü de değerlendirdim daha değerlendirecek miyim? Bundan sonrası nasıl olcak
Gulcingezer summer8 17. Gunden snra yumurtlama olur mu tekrar bilemiyorm belli olmaz canim ama her ay yumurtlama olmayabilir
bv187 summer8 kızlar sakin olun herkesin hormonları aynı çalışmıyor merak etme 😊 yani benim testlerimi atsam sana şaşırırsın bi var bi yok 🤷♀️ Tam olarak pik görene kadar devam et
bv187 summer8 benimki 23. Günde tam oldu tam da o gün pes etmiştim akşama doğru ya nolcak yapıyim dedim meğer o günmüş